Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobirollerTeknoloji

Dünyanın en güçlü oyun telefonu Lenovo Legion Phone tanıtıldı! Mübarek kendisi PlayStation 5!

Lenovo’nun merakla beklenen 16 GB RAM’li Lenovo Legion Phone tanıtıldı. PlayStation 5’e kafa tutan telefonun özellikleri haberimizde.

Oyuncular için ekipmanlar ve bilgisayarlar üreten Lenovo, uzun zamandır hakkında yazılıp çizilen Lenovo Legion Phone modelini bugün resmen tanıttı. Oyuncu telefonu olarak geçen bu model, özellikleri ile resmen PlayStation 5’e kafa tutuyor diyebiliriz. Dünyanın en güçlü oyuncu telefonu olan Legion Phone bakalım bizlere neler sunuyor?

6.59 inç büyüklüğünde 144 HZ zatelemeli Full HD+ OLED ekran ile gelen telefonda, Qualcomm’un Snapdragon 865 Plus yonga seti yer alıyor. 16 GB RAM‘i ile Android’i şaha kaldıran telefonda özel soğutma sistemleri yer alıyor. Telefonun en ilginç tarafı ise tasarımı.

Telefon yatay kullanım için tasarlanmış. Bu yüzden tam ekran deneyimi sunabilmek adına ön kamera pop-up şeklinde açılıyor. Ama telefonun orta bölümünden. Yani selfie çekmek için telefonu yan tutmanız gerekecek. Tabii bu bir handikap değil oyuncular için büyük bir avantaj olacak. Telefonun ön kamerasının ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde olduğunu belirtelim.

Lenovo Legion Phone

Telefonun arka tarafında ise 64 Megapiksel + 16 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Bu kamera da ilginç bir şekilde telefonun orta bölümüne konumlandırılmış durumda.

90W Turbo Power hızlı şarj teknolojisi ile gelen telefonda yüzde 0’dan yüzde 50’ye sadece 10 dakikada şarj oluyor. 2 adet 2.500 mAh kapasiteli bataryası ile uzun mobil oyun deneyimi sunan telefon Amerika ve Çin’de satışa sunulacak. Ancak telefonun fiyatı ise şimdilik açıklanmadı. Muhtemelen fiyatı 999 dolar bandına olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu