Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobiroller

Asus ROG 6 Dimensity Supreme Edition En Hızlısı Oldu

Asus’un oyuncu telefonu Asus ROG 6 Dimensity Supreme Edition AnTuTu performans testine göre dünyanın en hızlı telefonu olmayı başardı.

AnTuTu testinin geliştiricileri, Eylül ayı için en iyi akıllı telefonların başka bir performans derecelendirmesini yayınladı. Bu test sonuçlarına göre Asus’un oyuncu telefonu Asus ROG 6 Dimensity Supreme Edition AnTuTu performans testine göre dünyanın en hızlı telefonu olmayı başardı.

Asus’un yeni canavarı MediaTek Dimensity 9000+ yonga seti ile 1.123.036 puan ile listenin zirvesinde yer alıyor. Snapdragon 8+ Gen 1’den bile daha hızlı olan Dimenstiy 9000+, Qualcomm’a büyük bir rakip olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu diyebiliriz.

Ünlü haber sitesinde GSMArena tarafından yapılan anketin sonuçlarını da paylaşmak istiyoruz. Editörler, kullanıcıların hem Asus ROG 6 Dimensity Supreme Edition’ın hem de Qualcomm ve MediaTek yonga setlerindeki sürümlerinin ne kadar ilginç olduğunu merak etti. Neredeyse 1700 katılımcıdan sadece 341’inin Dimensity 9000+ sürümünü satın almaya hazır olduğu ve neredeyse iki katı kadar katılımcının telefonun Snapdragon 8+ Gen 1 sürümünü tercih ettiği ortaya çıktı.

Asus ROG 6 Dimensity Supreme Edition

Android kullanıcılarında hala Snapdragon’un çok hızlı olduğunu düşünenler var. Ancak MediaTek bu pazarda artık lider olmaya çok yakın. Yeni nesil yonga setleri ile MediaTek’in Qualcomm’u tahtından edeceği açıkça ortada. Türkiye pazarında pek fazla göremediğimiz MediaTek’in üst segment işlemcileri, muhtemelen 2023 yılında ülkemizde de yaygınlaşacak.

Asus ve diğer üreticilerin de kullandığı MediaTek tabanlı amiral gemisi telefonların sayısının giderek artacağı açıkça ortada. Bakalım yeni nesil yonga setleri tanıtıldığında Qualcomm eski konumunu koruyabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu