Akıllı SaatAppleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch 7 Patent Alırken Yakalandı! Apple Neyin Peşindesin

Bugün ortaya çıkan bir patent yeni nesil Apple Watch 7 ile ilgili de ilk bilgilerin kesinleşmesini sağladı. Apple kullanıcılarını dinliyor…

Apple Watch dünyanın en çok satan saati olması ünvanı ile büyük bir başarıya imza atmış durumda. 116 Yıllık Rolex’i geçerek dünyanın en çok satılan saati olma ünvanına 5 yılda ulaşan Apple Watch birçok kişi içinse halen istenen noktada değil. Apple Watch ile ilgili genel eleştiri ise tahmin edeceğiniz üzere pil performansı. Zira şu anda haberi yazarken kullandığımız Huawei Watch GT2e modelini en son ne zaman şarj ettiğimizi bile hatırlamıyoruz. İşte bu durumu Apple Watch 7 ile değiştirmek istiyor.

Bugün ortaya çıkan patent başvurularına baktığımızda Apple’ın yeni bir pil teknolojisi üzerinde çalıştığını görüyoruz. Apple şu anda saatinde bulunan titreşim motorunu pilin içine entegre edecek ve motordan kalan yeri de pil ile dolduracak. Motor oradan çıktığı için Apple Watch 7’nin daha ince bir saat olması bekleniyor.

Akıllı saat pazarında bu teknoloji büyük bir devrim yapabilir. Zira daha ince e daha fazla pil olan saatlere gerçek anlamda ihtiyaç var. Apple’ın daha öncede saat kordonuna pil koyma ile ilgili bir patent başvurusu vardı ama sanıyoruz ki; Apple onun yerine böyle bir tercihte bulunacak gibi görünüyor. Zira saat kayışına pil koymak pekte mantıklı görünmüyordu.

Apple pil kapasitesini arttırmak yerine yazılım tarafını iyileştirmeli diye de düşünmüyor değiliz….

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu