Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

Huawei Watch 4 Pro, Bluetooth Sertifikasına Kavuştu

Huawei’nin yeni akıllı saat serisinin üst düzey modeli olan Huawei Watch 4 Pro, geçtiğimiz saatlerde Bluetooth sertifikasına kavuştu.

Ambargolar devi Huawei tarihler 23 Mart’ı gösterdiğinde Huawei P60 amiral gemisi serisi ve FreeBuds 5 kablosuz kulaklıklarını piyasaya süreceği bir etkinlik gerçekleştirecek. Bu etkinliğe henüz kesin olmamakla birlikte Huawei’nin hali hazırda geliştirmekte olduğu Huawei Watch 4 & Watch 4 Pro adını verdiği akıllı saat modelleri de karşımıza çıkabilir.

Son zamanlarda haberlere konu olan akıllı saatler geçtiğimiz saatlerde Bluetooth SIG platformunda kendisini gösterdi. Listeye baktığımız da Watch 4 Pro, MDS-AL00 model numarası ile listelendi. Devam etmek gerekirse listede saatin Bluetooth 5.2 teknolojisini kullanacağı görülüyor. Şimdilik listeden sadece bu bilgiler elde edilirken daha öncesinde Wi-Fi Alliance ve 3C platformlarında da görüntülenerek saat hakkında bize daha fazla bilgi vermişti.

Huawei Watch 4 Pro - SIG

Daha önceki listelemelerde saat MDS-AL10 ve MDS-AL00 model numaralar ile görüntülenerek iki modelinin bulunacağını ortaya çıkarmıştı. Bu modellerden birisi LTE 4G bağlantı desteğine sahipken bir diğer model 2.4 GHz Wi-Fi’ye sahip olacak. Ayrıca modellerde 5W şarj hızı desteği bulunacak. Sertifikasyon platformlarından öğrenilen bilgiler bunlar ancak daha önce çıkan sızıntılara bakmak gerekirse saat uydu bağlantısına sahip olacağı ve kadranını çevreleyen kendisine özgü Zirkon malzeme ile güçlendirileceği söyleniyor.

İlginizi Çekebilir: Huawei FreeBuds 5 Sıra Dışı Tasarımıyla Karşınızda!

Zirkon malzemesi hakkında ufak bir bilgi vermek gerekirse çelikten dört kat daha dayanıklı ve daha uzun ömürlüdür. Bu sayede saatin uzun kullanımda bile estetik görünümünden ödün vermeyeceği anlamına geliyor. Tabii her ne kadar böyle güzel bir avantajı olmuş olsa da Huawei’nin bu malzemeyi Watch 4 Pro modelinde kullanmasının ardından maliyetinin artacağından satış fiyatında da normal olarak bir artış gerçekleşecektir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu