Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Note 10 kamera dizilimi Huawei’den esinleniyor

Samsung son dönemde Galaxy Note ve Galaxy S serilerinde arka kameraları yatay şekilde konumlandırdı. Galaxy Note 10 ile bu durum değişeceğe benziyor. Güvenilir bir kaynak Galaxy Note 10 kamera dizilimini ortaya çıkardı. Phone Arena sitesi ise bu sızıntıya dayanarak Galaxy Note 10’un render görüntüsünü oluşturdu.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Galaxy Note 10 kamera dizilimi nasıl olacak?

Üst bölümdeki görüntüye göre Galaxy Note 10’daki standart, geniş açılı ve telefoto üç kamera al alta dizili olacak. Hemen yanlarında LED flaş, 3D ToF kamera ve yardımcı bir aydınlatma sensörü yer alıyor. Son dönem Huawei telefonlarda görmeye alıştığımız bu kamera dizilimi bizce tüm kamaraların alt alta dizilimi olmasından daha güzel görünüyor. Yeri gelmişken bu görüntünün telefondaki nihai kamera dizilimini göstermediğini belirtelim.

Samsung’un burada iki kümede toplanan kamera ve sensörleri bir araya getirmesi de ihtimaller arasında. Eğer dikkatli bir okuyucuysanız burada nabız ölçer sensörünün olmadığını göreceksiniz. Samsung zaten bu sensörü Galaxy S10 5G modelinde es geçti. Dolayısıyla Galaxy Note 10’da da olmaması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu