Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Note 9 resmi ve canlı görüntüleri karşınızda!

Galaxy Note 9 resmi ve canlı görüntüleri internete servis edildi. Sadece üç hafta uzağımızda ona yeni nesil Note serisi telefonun resmi görüntüsü, daha önceki sızıntıları doğruluyor. Arka bölümdeki çift kamera, LED flaş ve sensörler yatay konumda. Hemen altlarında parmak izi okuyucusu bulunuyor.

Galaxy Note 9’un mavi renk seçeneğini görüyoruz. İlginç olan ise S Pen kalemin telefondan farklı bir renge sahip olması. Mavi Note 9 ve sarı S Pen kalem seçeneği özellikle Fenerbahçeli tarafların ilgisini fazlasıyla çekecektir.

Note 9’da S Pen tarafında önemli gelişmeler olacağı bir süredir dillendiriliyor. Bluetooth bağlantısına sahip olacağı bildirilen kalemin bazı uygulamaları kontrol edebileceği, hatta bir hoparlör barındıracağı konuşuluyor.

6.4 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranın eşlik edeceği telefon pazara bağlı olarak Snapdragon 845 ya da Exynos 9810 işlemcilerinden güç alacak. 8GB RAM / 512GB bellek sunan özel bir versiyonun olacağı konuşulurken, telefonun dikkat çeken bir diğer özelliği 4.000 mAh büyüklüğünde pil olacak. Galaxy Note 9, 9 Ağustos tarihinden resmiyet kazanacak.

Galaxy Note 9 resmi
Galaxy Note 9 resmi
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu