Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S10 Serisi İçin Çok Önemli Güncelleme!

Samsung, Galaxy S10 serisi için güncelleme dağıtımını aralıksız sürdürüyor. Seri için yayınlanan son güncellemeye göz atalım.

Android platformunda güncelleme dağıtımı söz konusu olduğunda şu an en iyi olmayı başaran Samsung, geçtiğimiz birkaç hafta içinde Mayıs 2021 güvenlik yamasını onun üzerinde telefon için yayına aldı. Bu telefonlar genel olarak güncel modeller olurken, şirket şimdi daha eski modelleri en son güvenlik düzeyine çıkartıyor. Son olarak Galaxy S10 serisi modeller için mayıs güncellemesi yayına alındı.

Galaxy S10 Serisi İçin Önemli Güncelleme

SamMobile sitesinde yer alan haber göre Galaxy S10, Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus için G97xFXXUAFUE3 sürüm numarasını taşıyan yeni güncelleme başladı. Avrupa’da bazı ülkelerde dağıtıma sunulan güncelleme önümüzdeki birkaç gün içerisinde daha fazla ülkeye yayılacaktır.

Güncelleme beklendiği gibi – Mayıs 2021 güvenlik yaması- Android işletim sistemini ve Samsung’un kendi yazılımını etkileyen düzinelerce güvenlik açığını ele alıyor. Ancak daha da önemlisi Samsung , yeni güvenlik güncellemesiyle Qualcomm modemleri tarafından desteklenen milyonlarca cihazı etkileyen bir güvenlik açığı için kritik bir düzeltme sunması oldu.

Galaxy S10e, S10 ve S10 Plus modellerinden birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden en son güncellemeyi sorgulatabilirsiniz.

Öte yandan orta ve üst segment telefonlarda Android 11 dağıtımını büyük ölçüde tamamlayan Samsung şu sıralar giriş seviyesi telefonları en güncel sürüm iler buluşturuyor. Yine mayıs ve haziran ayı içerisinde birçok bütçe dostu telefon Android 11 sürümüne yükseltilecek. Listeye buradaki haberimizden göz atabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu