Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi A3 amiral gemi seviyesinde bir telefon olacak

Xiaomi Global Başkan Yardımcısı Manu Kumar Jain, Hindistan’da gerçekleşen özel bir etkinlikte Redmi Note 7 modellerin ülkede büyük bir satış başarısı elde ettiğini açıkladı. Kısa süre içerisinde 2 milyondan fazla satan telefonlara yoğun ilgi sürüyor. Kıdemli yönetici etkinlik esnasında Xiaomi’nin 48 megapiksel çözünürlüklü kamerayı yeni modellerde kullanmayı sürdüreceğini bildirdi. Hakkında daha fazla konuşulan bu telefonun Xiaomi Mi A3 olduğu belirtiliyor.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Xiaomi Mi A3 fazlasıyla iddialı

Etkinlikten edinilen bilgilere göre Mi A3’te üçlü arka kamera kullanılacak. Gücünü Android One platformundan alacak telefonun işlemci birimi içinse Snapdragon 730 konuşuluyor. Qualcomm’un yakın zamanda duyurduğu işlemci üretim mimarisi, çekirdek yapısı, fotoğraf yetenekleri ve yapay zeka özelliklerle amiral gemi seviyesinde bir performans vaat ediyor.

8nm LPP üretim sürecine dayanan işlemcide sekiz çekirdek 2xKryo 470 (A76) + 6xKryo 470 (A55) şeklide kümeleniyor. Adreno 618 GPU’nun eşlik ettiği işlemci iyi bir oyun deneyimi de vaat ediyor.

Kamera birimi 48 megapiksel + 13 megapiksel geniş açılı + 8 megapiksel telefoto sensör şeklinde olacak telefonda parmak izi tarayıcısının bu defa ekrana gömülü olacağı gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu