Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S24 Ultra, Samsung’un Başını Ağrıtabilir! Dava Çağrısı Geldi

Galaxy S24 Ultra modelinde ortaya çıkan sorunlar, Samsung'a en yakın sızıntı kaynaklarından birini çıldırtmış durumda.

Galaxy S24 Ultra ilk etapta hem tasarım hem de teknik özellikleri noktasında kullanıcıların takdirini kazanan bir model oldu. Ancak süreç geçtikçe telefondaki sorunlar açığa çıkmaya başaldı. Birkaç sorun vardı ve Samsung bunların çoğunu ilk yazılım güncellemeleriyle düzeltti. Bazı sorunlar devam ediyor ve popüler bir sızıntı kaynağı, sahte reklam nedeniyle Samsung’a karşı toplu dava açılması çağrısında bulundu .

Galaxy S24 Ultra sorunları Samsung’a dava açılmasını gerektirir mi?

Popüler sızıntı kaynağı @UniverseIce’a göre S24 Ultra‘nın ekranı düşük parlaklık seviyelerinde grenli görünüyor ve Samsung bu sorunu henüz kabul etmedi. Kaynak, bazı birimleri etkileyen grenli ekran sorunu nedeniyle Samsung’u sahtekarlıkla suçluyor.

Telefonun kamerası hatalı renklere sahip ve telefoto kamerası nesneleri aşırı keskinleştiriyor. Görünüşe bakılırsa telefondaki uzun telefoto kamerada (5x optik yakınlaştırmalı) donanım sorunları var ve bu da beyaz nesnelerin “parlamasına” neden oluyor. Beyaz/açık renkli nesnelerin aşırı pozlanmasıyla ilgili olası bir sorundan da söz ediliyor. Ayrıca Galaxy S24 Ultra‘nın telefoto kamera performansı Samsung’un iddialarıyla eşleşmiyor.

Kaynağa göre Galaxy S24 Ultra’nın alt hoparlörünün tasarım hatası olduğunu ve S Pen yuvası çarpık görünüyor. İddiaya göre Samsung, Galaxy S24 serisinin yüksek satışları nedeniyle “kibirli ” hale geldiği için sorunları kabul etmiyor veya çözmüyor. Bu sorunlara yanıt olarak ünlü sızıntı kaynağı kullanıcılardan Galaxy S24 Ultra’yı satın almamalarını istedi.

Samsung daha önce yayonladığı bir güncelleme ile ekranın daha düşük renk doygunluğu, yüksek yakınlaştırmalı görüntü netliği, pozlama sorunları, beyaz dengesi sorunları ve yüksek yakınlaştırma seviyelerinde daha iyi metin netliği başta olmak üzere bazı hataları giderdiğini biliyoruz. Ancak bu sorunlar ne kadar yaygın ve ne kadar giderildi? Ayrıca toplu dava açmayı garektiri mi? Bunu bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
1
+1
2
+1
3
+1
5
+1
5
+1
3
+1
16

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu