Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme 9 Pro Plus Ezber Bozmaya Geliyor

Realme’nin yeni amiral gemisi modeli Realme 9 Pro Plus için heyecanlandıran bilgiler gelmeye başladı. Bu telefon canavar olacak.

Çinli teknoloji devi realme’nin yeni canavarı Realme 9 Pro Plus belli başlı özellikleri ile ortaya çıktı. BIS sertifikasını alan telefon yakında tanıtılacak gibi görünüyor. Önümüzdeki yıl Realme 9, 9i, 9 Pro ve 9 Pro Plus olmak üzere dört farklı model tanıtacak olan firma, özellikle Pro Plus modeli ile yıla damgasını vuracak.

Realme 9i için lansman etkinliğinin önümüzdeki yılın başlarında gerçekleşmesi bekleniyor. Ayrıca, bazı raporlar Realme’nin yaklaşmakta olan akıllı telefonları duyurmak için iki etkinliğe ev sahipliği yapacağını öne sürüyor. Henüz kesinleşen bir şey yokken, yeni bir sızıntı Realme 9 Pro+ modeliyle ilgili hayati bilgileri ifşa etti. Hatırlamak gerekirse, Realme 9 Pro Plus, Ekim ayında RMX3393 model numarasıyla IMEI veritabanında tespit edilmişti. Realme 9 Pro ve Realme 9 kardeşlerinden daha iyi özelliklere sahip olması bekleniyor.

Yaklaşan Realme 9 Pro+ modeli, BIS (Hint Standartları Bürosu) sertifikasyon web sitesinden geçti. Ayrıca, RMX3392 model numarasını taşıyor. Sızıntıları ile bilinen Mukul Sharma, BIS sertifikasyon web sitesinde listelenen yukarıda belirtilen model numarasını gösteren bir ekran görüntüsü paylaştı. Ne yazık ki, liste yaklaşmakta olan ahizenin temel özelliklerini içermiyor.

The Pixel tarafından hazırlanan bir rapor , Realme 9i’nin Ocak 2022’de küresel olarak piyasaya sürülen ilk Realme 9 serisi akıllı telefon olacağını gösteriyor. Telefonun bir Qualcomm Snapdragon 870 yonga seti yerine MediaTek Helio G90T yonga setine sahip olacağı bildiriliyor. Ayrıca, telefon muhtemelen enerjisini 5.000 mAh pilden alacak. Optik için, arkaya monte edilmiş dört kameraya sahip olması muhtemel görünüyor.

Realme 9 Pro Plus

Pro+ modelinde ise yonga seti olarak MediaTek’in Dimensity yongasının kullanılacağı söyleniyor. Uygun fiyatlı performans canavarı olması beklenen bu modelde muhtemelen Dimensity 900 veya en iyi ihtimalle 1200 yer alacak. RAM tarafında ise 8 GB ve 12 GB RAM opsiyonlarının olmasını bekleyebiliriz.

Türkiye pazarına da yatırım yapan realme’nin yeni serisi 2022’nin ortalarına doğru giriş yapabilir. Ancak şimdilik fiyat açısından maalesef ki kimse yorum yapamıyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu