Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi 10’un işlemci ve kamera özellikleri resmen açıklandı

Qualcomm Snapdragon Teknoloji Zirvesi’nde, Xiaomi’nin kurucu ortaklarından Bin Lin, şirketin yeni nesil amiral gemisi Xiaomi Mi 10 ‘un Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacağını resmen açıkladı.

Xiaomi Mi 10 108MP kamera ile geliyor

Kıdemli yönetici buna ek olarak telefonun merakla beklenen kamera birimine de açıklık getirdi. Xiaomi Mi10 beklendiği gibi daha önce Xiaomi Mi Mix Alpha ve Mi CC9 Pro / Mi Note 10 modellerinde kullanılan Samsung üretimi 108 megapiksel ana kameraya sahip olacak.

Telefonda kaç kamera yer alacağı henüz belli değil, fakat Xiaomi’nin Mi CC9 Pro ile kamera tarafında sundukları burada Mi 10 için de referans oluşturuyor.

Xiaomi Mi10’un aynı zamanda 4G versiyonu da olacak. Bu model Türkiye gibi henüz 5G ağ altyapısının hazır olmadığı ülkelerde satışta olacak.

Kıdemli yönetici buna ek olarak şirketin gelecek yıl 5G desteğine sahip 10 akıllı telefon tanıtacaklarını ve bunun yanında 5G ağları destekleyen Mi Watch 2’yi duyurmayı planladıklarını belirtti.

Bin Lin sözlerine şöyle devam etti:

5G dönemi yeni fırsatlar ve zorluklar ortaya çıkarmaktadır. Harika yenilikler getiriyor ve kullanıcıların cihazlar, ses ve video uygulamaları ile nasıl etkileşimde bulunduğunu yeniden tanımlıyor. Gelecek nesil “Süper İnternet”, 5G + AI + IoT’yi birleştiren yepyeni bir model olacak ve Xiaomi bu konuda ön saflarda yer alacak ve 5G akıllı telefonları kitlelere taşıyacak. Xiaomi, 2020 yılının ilk çeyreğinde, amiral gemisi Snapdragon 865 Mobil Platformu’nu taşıyan ilk akıllı telefonlardan biri olan amiral gemimiz Mi 10’u tanıtacağımızı duyurmaktan gurur duyuyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu