GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSosyal MedyaTeknolojiTikTok

TikTok çakması uygulamalar gelmeye devam ediyor! VKontakte karşımızda

TikTok uygulamasının başarısı farklı farklı TikTok uygulamalarının da ortaya çıkmasına sebep oluyor. Bugün de VKontakte uygulaması ortaya çıktı…

TikTok dünyanın en önemli sosyal medya uygulamalarından birisi haline geldi. Son dönemde özellikle evde kaldığımız süre zarfı içinde özellikle TikTok uygulamasına daha da bağlandık. Özellikle gençler tarafında ciddi anlamda kullanılmaya başlanan bu uygulamanın yerine farklı farklı uygulamalar gelmeye başladı. Bugün bir Rus uygulaması olan VKontakte resmen kullanılmaya başlandı.

Bir süredir Beta sürecinde olan ve Beta sürecinde bile Rus gençler tarafından resmen istila edilen bu uygulama ile arttırılmış gerçeklik efektleri ekleyerek videolarınızı şekillendirebiliyorsunuz. Geliştiricilerin açıklamasına göre, sizler için oluşturulan birçok hizmet araçlarını kullanarak, özel becerilere ve pahalı ekipmana sahip olmayan herhangi bir kullanıcı, profesyonellere yakın bir düzeyde içerik oluşturabilecekler.

Çin’de TikTok uygulaması yerine çıkartılan Douyin isimli uygulama da ciddi başarılara imza atarken TikTok uygulamasının kısa süre içinde birçok sosyal medya uygulamasından daha fazla kazandırması farklı şirketlerin de bu tarz sosyal medya uygulamaları geliştirmesine de sebep oldu. Biz Türk TikTok uygulamasını bekliyoruz.

Bu ve buna benzer girişimlere özellikle sosyal medyaya aşık olan Türk kullanıcıların büyük bir rağbet göstereceğini düşünüyoruz. Bu konuda ilk olan parayı da 12’den vurabilir. Bakalım hangi Türk girişim bu konuda elini çabuk tutacak ve yerli TikTok uygulamamızı bizlere sunacak? Merakla bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu