Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 9 Güncelleme ile Sorunlarından Kurtuluyor!

OnePlus’ın sevilen telefonu OnePlus 9 güncelleme ile tüm sorunlarından kurtuluyor. Peki, bu güncelleme neler getiriyor? İşte detaylar.

OnePlus‘ın büyük ilgi gören telefonu OnePlus 9’da bir takım sorunlar yaşanıyordu. Bu sorunları çözmek için ek mesai yapan firma, bugün beklenen güncellemeyi OTA üzerinden yayınladı. OnePlus 9 güncelleme sayesinde tüm sorunlarından kurtuluyor. Bu güncelleme aktarılan bilgilere göre telefonun stabilitesini ve performansını da iyileştiriyor.

OTA ile gelen güncellemeyle ile gelen yenilikler arasında şunlar yer alıyor;

  • Geliştirilmiş sistem kararlılığı.
  • Sabit yanlış her zaman açık ekran görüntüsü.
  • Bazı senaryolarda sabit bulanık ekran sorunu.
  • Alexa uygulamasının bazı senaryolarda çökmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
  • Bazı senaryolarda 5G ağ kaydının başarısız olmasına neden olan bir sorun düzeltildi.

Güncelleme ayrıca bu yıl Şubat ayından itibaren Android işletim sistemi için güvenlik düzeltmelerini de içeriyor. OnePlus’a göre, bu güncelleme aşamalı olarak dağıtılacak. Türkiye pazarında da satılan bu modele güncellemenin önümüzdeki haftalarda gelmesi bekleniyor. Güncellemeler konusunda elini taşın altına koyan firma, OPPO’nun bünyesinde geçtiğinden beri gücüne güç katmaya tam gaz devam ediyor.

Arayüz konusunda ColorOS ile birleşecek olan OnePlus’ın, 2022’nin yaz aylarında bombalarını üst üste patlatması bekleniyor. OnePlus 10’u ve orta segmentte yer alacak yeni telefonunu da tanıtacak olan firma, piyasayı karıştırmaya geliyor desek yalan olmaz.

OnePlus 9 Güncelleme

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu