Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei P50 Pocket, Katlanabilir Bir Canavar Olacak

Önümüzdeki günlerde tanıtılacak katlanabilir akıllı telefon Huawei P50 Pocket pil tarafından rakiplerine kıyasla çok güçlü olacak.

Huawei P50 Pocket son dönemin gündemden düşmeyen telefonlarından biri durumunda. Moda tutkunu insanların fazlasıyla ilgi göstereceği telefonun tasarım detayları ve teknik özellikleri büyük ölçüde netlik kazanmış durumda. 23 Aralık tarihinde resmi duyurusu gerçekleşecek katlanabilir telefonun son olarak pil kapasitesi belli oldu. P50 Pocket, pil kapasitesiyle dikey formda katlanabilen diğer telefonlara fark atıyor.

Moto Razr 5G’nin sadece 2.800 mAh ve Galaxy Z Flip 3’ün 3.300 mAh büyüklüğünde piller taşımasının yanında Huawei P50 Pocket’ta 4.100 mAh büyüklüğünde bir pil yer alacak. Özerklik söz konusu olduğunda P50 Pocket’in tam bir canavar olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Dikey yönde katlanabilir telefonların yumuşak karnı pil kapasiteleriydi. Huawei’in yeni telefonu ile bu sorunu çözdüğünü görüyoruz. Cebimize rahatlıkla sığabilen telefonlar için fazlasıyla önemli bir gelişme.

Tasarım elbette göreceli, fakat Huawei P50 Pocket’ın birçok kişi için en güzel görünen katlanabilir telefon olduğunu söyleyebiliriz.

Akıllı telefon açılır durumda 6.8 inç büyüklüğünde bir iç ekrana sahip olacak. Kirin 9000 ya da Snapdragon 888 4G’den güç alması beklenen telefonda 1 inçlik yuvarlak dış ekran göreceğiz. P50 Pocket’ta 50 megapiksel Sony IMX766 sensörlü ana kamera yer alacak. Telefonda ayrıca 13 megapiksel ultra geniş açılı ve 3x optik yakınlaştırmalı telefoto kameralar kullanılacak. 66 watt hızlı şarj desteğiyle gelen telefonda HarmonyOS işletim sistem bulunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu