Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 7 Pro gazete reklamı Samsung ve Huawei kızdıracak!

Akıllı telefon pazarında rekabet kıyasıya sürerken üreticilerin son dönemde 5G‘ye fazlaca takıldığına ve inovasyon konusunu i,kinci plana attıklarını görüyoruz. Çinli üretici OnePlus ise Amerika pazarında satış yapabilen ender Çinli üreticilerde birisi. OnePlus New York Times‘ın arka sayfasına tam sayfa oldukça ironik bir reklam vererek bu rekabeti yine farklı bir noktaya taşıdı. OnePlus 7 Pro gazete reklamında Samsung ve Huawei katlanabilir ekranlı telefonların satış rakamına dokundurma yaparak 2000 dolar değil dedi; ama OnePlus 7 Pro‘da o özellikte de değil sevgili Carl Pei.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

OnePlus 7 Pro gazete reklamı
OnePlus 7 Pro gazete reklamı

OnePlus 7 Pro gazete reklamı yine çok ironik!

Reklamda OnePlus çentik olmayacağını, çerçeve olmayacağını, uygulama açılışlarında lag – bug yaşanmayacağını, müzik tarafında özgür olunacağını ve ses tarafında da farklı bir deneyim sunulacağına dikkat çekiyor. 14 Mayıs tarihinde tanıtılacak yeni nesil OnePlus 7 Pro bakalım bize ne sunacak ve fiyat ne olacak?

Demedi demeyin Bu Xiaomi Redmi telefon çok can yakar!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu