Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Mix 4 iptal mi edildi? Lei Jun açıkladı!

Xiaomi dün yaptığı bir lansman ile yeni nesil Xiaomi Mi 9 Pro 5G ve mobil pazarda deprem etkisi yaratan Xiaomi Mi Mix Alpha tanıtımını gerçekleştirdi. Bu lansmanda herkes Xiaomi’nin yeni nesil amiral gemisi telefonu Xiaomi Mi Mix 4 tanıtımını da yapmasını bekliyordu ama öyle olmadı. Lansman sonrasında basın mensupları ile konuşan Xiaomi CEO’su Lei Jun Xiaomi Mi Mix 4 iptal mi edildi? Sorularına net bir cevap verdi.

Xiaomi Mi Mix 4 iptal yok! Satış ekim ayında

Bu soruların gelmesini mantıklı olarak gördüğünü dile getiren Jun, böyle bir iptalin kesinlikle olmadığını ve kısa süre içinde yeni nesil Xiaomi Mi Mix 4 lansmanı yapacaklarını ve hemen ardından da telefonu öncelikle Çin ve Hindistan pazarında daha sonra da global pazarda satışa sunacaklarını dile getirdi.

Henüz telefon ile ilgili resmi bir bilgi bulunmuyor ama Xiaomi yeni nesil amiral gemisi ile birlikte bir de Mi Watch tanıtacak gibi görünüyor. Bu güne kadar Honami tarafında ilerleyen akıllı saat pazarını da kendi bünyesine almak istediğini bir süredir dile getiren Lei Jun yeni nesil Mi Mix 4 ile bu isteğini de gerçekleştireceğini düşünüyoruz.

Çin kaynakları bu akıllı saatin Mi Mix 4 ön siparişlerinde hediye olarak ya da çok düşük bir fiyatlandırma ile sahip olunacağını belirtiyor ama biz ücretsiz verilmesine pek mantıklı bakmıyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu