AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Yamuk iMac Modellerini Düzeltip Satışa Sundu

Apple’ın başına dert olan yamuk iMac modelleri fabrikada düzeltilip yeniden satışa sunuldu. Fiyatları neyse ki daha uygun.

Apple, sunumundan sadece birkaç ay sonra yenilenmiş iMac‘leri satmaya başladı. Nisan ayında duyurulan Apple M1 yonga setli renki iMac’lerde ilginç bir sorun baş göstermişti. iPhonedo‘nun ortaya çıkardığı bu olayda bazı iMac’lerin yamuk bir şekilde durduğu ortaya çıkmıştı. Apple neyseki yamuk iMac modelleri için kısa sürede aksiyon almış ve birebir değişimi başlatmıştı. Bugün ise yamulmuş kasaların yenilenmiş sürümleri sürpriz bir şekilde satışa sunuldu.

Şu anda İngiltere Apple Store’da pembe renkli yenilenmiş Apple M1 yonga setli iMac satılıyor. Yenilenmiş olan bu cihaz Apple M1 yonga seti, 256GB katı hal sürücüsüne sahip. 1059 sterlinden satışa sunulan bu cihaz yaklaşık olarak sıfırından 190 sterlin daha uyguna satılıyor. Apple’ın yenileme politikasını bilmeyenleriniz için; Apple sorun çıkaran modellerini geri alıyor ve bunları fabrikasında sıfırlayıp yeniden satışa sunuyor. Yani alacağınız ürünün sıfır üründen farkı yok.

Apple, tıpkı daha yeni modeller gibi, iMac’in yenilenmiş bir sürümünü bir yıllık garantiyle satıyor. Şirket ayrıca bir USB-C güç adaptörü de dahil olmak üzere tüm kılavuzları ve aksesuarları da sunuyor.

Yeni iMac

Yeni 24 inç iMac, 1 milyar renk ile 4.5K çözünürlüğünde 24 inç Retina ekrana sahip. Renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlamak için kullanılan True Tone teknolojisi ile donatılan bu ekran oldukça iştah kabartıyor diyebiliriz..

Temel sürüm 8 GB RAM ve 256 GB katı hal depolamayı barındırıyor.  Ancak dilerseniz 16 GB RAM ve 2 TB depolama sürümüne kadar yükseltebiliyorsunuz. Bu modellerin içerisinden yeni Magic Keyboard ve Magic Mouse’un da çıktığını belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu