Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

6.000 mAh Pile Sahip Samsung Galaxy M35 Karşınızda

Samsung Galaxy M35 resmi görseller eşliğinde sızdırıldı. Samsung'un bütçe dostu telefonunda 6.000 mAh pil yer alacak.

Samsung, yeni bir M serisi akıllı telefon olan Galaxy M35 modelini hazırlıyor. Yeni M serisi telefon, geçtiğimiz ay tanıtılan Galaxy A35’in biraz değiştirilmiş versiyonu olacak. Şu ana kadar cihazla ilgili telefonun özelliklerini ortaya çıkaran birkaç sızıntı yaşandı. Şimdi yeni bir sızıntı Galaxy M35’i tüm açılardan gösteriyor. Ayrıca telefonun renk seçeneklerini ve pil kapasitesitesi de belli oldu.

Samsung Galaxy M35, Galaxy A35’ten çok farklı görünüyor

Evan Blass, X/Twitter’da Galaxy M35’i tüm açılardan gösteren bir video yayınladı. Yaklaşan M serisi telefonda ekranın etrafında kalın çerçeveler, ön kamera için ekranda bir delik, arkada LED flaş ile birlikte üç kamera, yuvarlatılmış kenarlı kutu şeklinde bir tasarımı bizleri karşılayacak.

Galaxy M35‘in bu yönleri Galaxy A35’ten çok farklı görünüyor İki cihaz arasında bir başka büyük fark daha var ve bu da arka panellerinin tasarımı. Galaxy A serisi cihazın arka paneli camdan yapılmış, parlak bir dokuya ve geometrik tasarıma sahipken, yakında çıkacak M serisi akıllı telefonun arka paneli plastikten yapılmış, yarı parlak bir yüzeye sahip ve üzerinde yatay çizgiler var.

Kaynak ayrıca M-mavi, nane ve gri renklerde çıkış yapacak olan Galaxy M35’in 6.000mAh bataryaya sahip olacağını doğruladı. Galaxy A35 ile kıyaslandığında M35’te 1.000 mAh daha fazla pil kapasitesi mevcut olacak.

Galaxy M35’in diğer özelliklerinin Galaxy A35’e benzer olmasını bekliyoruz. Yani telefon 120Hz yenileme hızında çalışan 6,6 inçlik Super AMOLED ekrana sahip olacak. Arkadaki üç kamera 50 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 5 megapiksel makro sensör şeklinde bekleniyor. Selfie’ler içinse ekran üzerine 13 megapiksel kamera konumlandırılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
Başa dön tuşu