Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknoloji

Meizu 18 Geliyor! Çok Güzelsin Be

Sonunda beklenen cihaz için tarih belli oldu Meizu 18 ve 18 Pro kamerada devrim yapacak gibi gözüküyor detaylar haberimizde…

Kısa bir süre önce Meizu, 2 Mart’ta Flyme 9 ve 3 Mart’ta Meizu 18 5G serisi için lansman düzenleyeceğini duyurdu. Promosyon görselleri aracılığıyla standart versiyonun Snapdragon 8XX çipi ile geleceğini, Pro’nun ise Snapdragon 888 + yonga seti ile kullanıcılarla buluşacağını öğrendik. Snapdragon 888 + UFS3.1 dahili depolama + LPDDR5 bellek kombinasyonu olacak. Böylece, ikincisi birinci model gibi bir performans sağlayacak.

Bugün, Meizu Technology resmi olarak Pro versiyonun 44MP muhteşem ön kamera sayesinde müreffeh çağda güzelliğinizi zarif bir şekilde göstereceğim dedi. Bu bağlamda bir Weibo blog yazarı , 18 Pro’nun delik çapının 3.8mm ± olduğunu belirtti. WHYLAB kaynakları, 18 Pro’nun selfie kamerasının Rainbow Soft algoritmasını destekleyeceğini söyledi.

Meizu 18

Üretici daha önce 18 serisinin tüm modelinin kavisli ekranlarla geleceğini söylemişti. Dahası, hepsi merkezden kesilmiş bir delik tasarımına sahip olacak. 18 Pro, 2K ekran, 18 ise 6.2 inç ekran kullanıyor. Meizu 18, Qualcomm’un Qualcomm 3D Sonic Sensor adı verilen en yeni nesil ultrasonik ekran altı parmak izi teknolojisi ile piyasaya sürülecek.

Önceki haberlere göre Meizu 18’in temel sürümü, dahili 4000mAh pil + 36W hızlı şarj 3C onaylı olacak. Bu, telefonun yarım saat içinde %80‘e kadar şarj olmasını sağlayacaktır. Aynı zamanda Pro modeli, bir Snapdragon 888 yonga seti, ön kamerada 20MP lens, arka kamerada 48MP + 48MP + 8MP + ToF matrix modülü, 40W hızlı şarjı 3C onaylı destekleyen yerleşik bir 4500mAh pil ve daha fazlasını sunacak.

 

Ancak, Apple ve diğer birçok şirket gibi Meizu’nun da şarj cihazını kutudan kaldırmaya karar verdiğini belirtmemizde fayda var. Başka bir deyişle, şarj adaptörü almak zorunda kalacağız. Bakalım hak ettiği değeri göremeyen firma çıkaracağı yeni modeliyle ortalığı kasıp kavuracak mı? Hep birlikte göreceğiz ama iyi bir satış stratejisi ile neden olmasın.

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu