Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei 5G destekli telefon için tarih verdi!

Mobil dünyası, 4G’den yaklaşık 10 kat daha hızlı veri iletim hızı sağlayan 5G ile birlikte yeni bir döneme geçiş yapacak. Huawei, Qualcomm, Nokia, ZTE gibi birçok dünya devi alt yapı tarafında çalışmalarını sürdürürken, birçok üreticinin bu hizmetten yararlanacak telefonlar geliştirdiğini biliyoruz. Bu üreticilere son olarak Huawei eklendi. Huawei 5G destekli telefon için tarih verdi.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei 5G telefonu yakında tanıtacak

Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda konuşan Huawei Başkanı Hu Houkun, şirketin bu yıl haziran ayında 5G akıllı telefonunu piyasaya süreceğini doğruladı. Başkan ayrıca Huawei’in 10 ülkede 5G ağı kurduğunu ve yakında 20 ülkede daha bu ağın devreye gireceğini açıkladı.

Huawei’in 5G telefonu haziran ayında piyasaya sunacağı göz önüne alındığında, merak edilen telefonun MWC 2019 ya da mart ayında tanıtılma ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

Huawei bunun yanında hem 5G hem de satış noktasında bazı ülkelerde zorluklarla karşı karşıya. Bazı ülkeler ulusal güvenlik endişeleri nedeniyle Huawei’nin ağ altyapısı üzerinde çalışmasını engelliyor. Bu ülkelerinden başında malumunuz Amerika geliyor. Son olarak Huawei’in yanı sıra Samsung, OnePlus, Oppo ve Xiaomi 5G destekli telefonlar üzerinde çalıştıklarını hatırlatalım.

 

Honor View 20 dünya genelinde satışa sunuluyor! İşte fiyatı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu