Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTwitter

Twitter Beğenmeme Butonunu Sonunda Getiriyor

Twitter bir tweet’i beğenmeme seçeneğini sonunda getiriyor. Sınırlı bir kullanıcı tarafından test edilen yeni gelişmeye göz atalım.

Twitter son zamanlarda bazı özellikleri test etmekten çekinmiyor. Pek çok sosyal medya uygulamasında epey ilgi gören Hikayeler özelliği Twitter’da tutmamış görünüyor. Hem zaten bu özellik 3 Ağustos tarihi itibariyle platformdan kaldıracak. Twitter ’ın son radikal yeniliği ise beğenmeme botunu olacak.

Son zamanlarda bazı iOS kullanıcıları Twitter uygulamalarında bir tweet’in altında beğen-beğenmeme butonlarını görmeye başladı. Beğen butonu halihazırda zaten kullanılmakta. Beğenmeme özelliği ilk kez kullanıma sunulacak ve ilgi göreceğe benziyor. Twitter’dan yapılan açıklamaya göre hem tweet’i atan kişi hem de takipçiler tweet’in beğenmeme sayılarını göremeyecekler. Fakat bir süre sonra bu sayıların da görüleceğini düşünüyoruz. Reddit ve Ekşi Sözlük gibi önemli platformlarda beğen ve beğenmeme butonları yıllardan bu yana kullanılmakta.

Öten yandan Twitter beğen-beğenmeme özelliğinde iki farklı tasarım üzerinde çalışıyor. Bunlardan birinde aşağı ve yukarı doğru oklar, bir diğerinde ise aşağı ve yukarı doğru başparmaklar kullanılıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu