Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Snapdragon 888 İşlemcili Honor Telefon Göründü!

Huawei’den ayrıldıktan sonra hızlı bir ivme kazanan Honor, Snapdragon 888 işlemcili bir telefon modeli üzerinde çalışıyor.

Birbirinden farklı telefon modelleri geliştirilmeye devam ediliyor. Huawei şu sıralar ABD ile sorunlar yaşamaya devam ederken işletim sistemini de piyasaya sürdü. Yeni işletim sistemi şuan da 500.000 geliştiriciye ev sahipliği yapıyor. Yeni işlemciyi 2 Haziran’da 2.0 sürümü ile karşımıza çıkaran şirket bakalım düştüğü çukurdan çıkabilecek mi göreceğiz. ABD’nin yaptırımlarından kurtulmak için Huawei’den ayrılan Honor şirketi yeni bir telefon ile gündeme geldi. Yeni telefon modelinin Qualcomm Snapdragon 888 işlemci ile karşımıza çıkacağı internete sızdırıldı. Biz de sızıntılar neticesin de bazı detaylara ulaşmayı başardık.

Çinli telefon üreticisi şirket, Huawei’den ayrıldıktan sonra ciddi adımlar atmaya başladı. Yeni telefon sızıntısı ile bir an da gündemimize oturan telefon üreticisi yakında adından epey söz ettirecek gibi görünüyor.

Honor
Honor

Snapdragon 888 İşlemcili Honor Telefon Yolda

Bugün internete sızan bazı detaylar ile ulaştığımız telefon modeli hakkında sınırlı bir bilgi birikimi bulunuyor. Qualcomm Snapdragon 888 işlemci ile karşımıza çıkacak olan cihazın hafızası 512GB olacak. Cihazın 2772×1344 piksel çözünürlüğe sahip bir ekranı olacağı da sızan bilgiler arasında. Son olarak Android 11 tabanlı MagicUI 5.0 arayüzüne sahip olacak olan telefon ne zaman gelecek bilinmiyor. Kullanıcılarına sunacağı dev depolama alanı ile beğenilecek olan telefon modelinin adı henüz belli değil. 16 Haziran’da 50 serisini piyasaya sürecek olan şirket, muhtemelen bu tarihte yeni telefon modeli hakkında bazı bilgileri de bizlerle paylaşacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu