AppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneTeknoloji

Apple iPhone İçin Bunu Da Yaparsa Ohh Olsun!

iPhone 12 Mini ile 2021’e kötü bir başlangıç yapan Apple, iPhone telefonlar için manyetik bir pil paketi üzerinde çalışıyor.

Şu sıralar katlanabilir iPhone serisi üzerinde çalışan Apple, bunun yanı sıra yüksek ses getirecek teknolojik ürünlerini de planlamaya devam ediyor. Her yıl ürettiği ürünler ile milyon dolarlar kazanan ünlü şirket iPhone 13 serisi ile yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. iPhone 12 Mini’nin başarısızlığını üretimi durdurarak cezanlandıran şirket bu başarısızlığı unutturabilmek için de harıl harıl çalışmalarına devam ediyor. iPhone 12’nin piyasaya sürülmesinden bu yana bir deri cüzdan ve birkaç kılıf dahil olmak üzere bir avuç dolusu MagSafe aksesuarı da karşımıza çıkaran şirket şimdi de manyetik piller ile anılmaya başlandı.

Yeni amiral gemisi ile daha ileri bir teknolojik deneyim sunmayı planlayan şirket bu yıl içerisinde yeni iPad modellerini de dünyanın dört bir yanında kullanıcıların beğenisine sunacak. MagSafe aksesuarları ile de beğenileri toplamayı başaran ünlü isim yeni iddialar ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Eğer bu iddia doğruysa diğer telefon markaları da bu durumu kıskanabilir.

Apple
Apple

Apple iPhone’lar İçin Manyetik Bir Pil Paketi Yapıyor

Yabancı kaynaklara sızdırılan bilgilere göre Apple, en yeni iPhone’lara manyetik olarak bağlanacak ve kablosuz şarjı destekleyen yeni bir pil paketi geliştiriyor. Şirketin daha önce piyasaya sürülen akıllı pil kılıflarının aksine yeni MagSafe aksesuarı tam bir koruyucu kılıf görevi görmeyecek. İddialara göre manyetik pil aksesuarının kanıtı iOS 14.5’in beta sürümünde görüldü ancak daha sonra kaldırıldı. Bir yılı aşkındır bu eklentiyi geliştirdiği iddia edilen şirketin önümüzdeki aylarda bu ürünü karşımıza çıkarması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu