Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriNubiaTeknoloji

Yeni ZTE Nubia telefon tasarımıyla hayran bıraktı

Mobil sektörde üreticilerin 18:9 ekran formatına geçiş yapmasıyla birlikte tasarımı daha güzel akıllı telefon tanıtımları gelmeye başladı. Yeni ekran formatıyla artık kalın çerçevelerden kurtulduk ve telefonların ön bölümlerinin neredeyse tamamı ekrandan oluşuyor. Yeni ZTE Nubia telefon için de tam bunu söyleyebiliriz.

Nubia NX595J model numarasına sahip yeni bir telefon Çinli kaynaklarca sızdırıldı. İlk bakışta ultra ince ekran çerçevelerinin dikkat çektiğini görüyoruz. Nubia NX595J modelinin alt ve üst çerçeveleri sadece 3 mm kalınlığında. Kenarlarda ise sıfır çerçeveler görüyoruz. 5.73 inç büyüklüğünde ekranın yer verileceği telefonun ekran /kasa rekorunun yeni sahibi olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Telefonun arka bölümünde çift kamera yer alıyor. İki kameranın ortasında çift tonlu LED flaşa yer verilirken, kameraların hemen altında ise parmak izi tarayıcısı bulunuyor. Nubia NX595J akıllı telefonun tanıtım tarihi ve özellikleri hakkında şu an için bir bilgi yayınlanmış değil.

Güncelleme 10 Ekim 2017 Ortaya çıkan son bilgilere göre Nubia markası Mobilpark tarafından değil ARANOTA tarafından satışa sunuluyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu