Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Honor 9 rengarenk olacak! İşte yeni sızıntılar

Huawei’in 20 Haziran tarihinde Çin’de bir hafta sonra ise Avrupa’da duyuracağı iddialı Honor serisi akıllı telefon bir kez daha sızdırıldı. Honor 9 modeline ait yeni görüntüler telefonun birçok renk (siyah, mavi, açık mor, beyaz, sarı) seçeneğine sahip olacağını gösteriyor. Daha önceki sızıntılarda ise siyah ve altın renkleri görmüştük. Bunlar arasında en dikkat çekeni sarı renkli model olduğunu söyleyebiliriz.

Honor 9
Honor 9

Honor 9 sızdırıldı! İşte görüntüsü ve özellikleri

Honor serisinin en iddialı modeli olacak telefonda 5.15 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü IPS LCD ekran yer alacak. Ekranın hemen altında parmak izi tarayıcısının gömülü olduğu home tuşu yer alıyor. Yeni nesil Honor serisi model, Huawei P10 modellerinde olduğu gibi sekiz çekirdekli Kirin 960 işlemcisinden güç alacak. Telefonda 4 GB RAM ve artırılabilir 64 GB dahili depolama olacak. Bir diğer versiyonda ise 6 GB RAM / 128 GB bellek birimi göreceğiz.

Honor 9’un öne çıkan özelliğinin çift arka kamera olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Telefonda 20 megapkisel ve 12 megapiksel olmak üzere yatay şeklinde konumlandırılan çift arka kamera göreceğiz. Ancak görünüşe bakılırsa bu kameralar Leica imzası taşımayacak. Her iki kamera lazer odaklanma sensörü ve çift tonlu LED flaş ile destekleniyor. Ön kamera ise 8 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

Galaxy Note 8 yeni görüntüleri yayınlandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu