Akıllı TelefonGenelGoogle Play StoreGüncel Teknoloji HaberleriGündemTecno Mobile

Tecno Spark 10C, Play Console’da Kendisini Gösterdi

Tecno yeni bütçe dostu giriş seviyesi Tecno Spark 10C akıllı telefonu Play Console’da da kendini gösterdi.

Tecno uzun zamandır Spark serisine yeni telefon eklememişti. En son geçtiğimiz yıllarda Tecno Spark 8C piyasaya sürülmüştü. Bu modelin ardından 9C beklenmişti ancak serinin devamında bu model gelmedi. O yüzden yeni 10C modelinin 8C modelinin yerine geçmesini bekleyebiliriz. Tecno Spark 10C akıllı telefonu Google Play Console’da görünerek cihaz hakkında bazı bilgileri ortaya çıkardı. Play Console’da KI5k model numarası ile birlikte gözüküyor.

Play Console’da teknik özelliklerinin yanında tasarımıda gözüküyor. Görüntü de ekran tam net olarak gözükmese de giriş sınıfında bulunan modellere kıyasla üç çerçevenin daha ince olduğunu ancak alt kısmının diğer modeller ile aynı kalınlıkta olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca üst bölümde de görmeye alışkın olduğumuz su damlası çentiği bulunuyor. Ayrıca listeden görünen kadarıyla 720×1612 piksel ekran çözünürlüğüne ve 320 DPI ekran yoğunluğuna sahip olacak. Telefonun sağ bölümünde ses düğmeleri ve güç düğmesi bulunuyor.

Tecno Spark 10C Play Console

Listeye baktığımızda Tecno Spark 10C telefonunu Spreadtrum T606 işlemcisi ile güçlendirildiği gözüküyor. Bu işlemci çoğunuzun yakından bildiği UNISOC Tiger T606 işlemcisi. Telefonun 1.60 GHz hızında çalışan Cortex-A75 iki çekirdek ve 1.60 GHz hızında çalışan Cortex-A55 altı çekirdekten oluşuyor. Ayrıca işlemci Mali G57 GPU ile paketlenmiş. Android’in son sürümlerinden birisi olan Android 12 ile birlikte ve 4 GB Ram ile birlikte kutudan çıkacak.

İlginizi Çekebilir: Tecno Phantom V Fold, MediaTek 9000+ İşlemcisi İle Piyasaya Sürülecek

Listeye baktığımız zaman Tecno Spark 10C hakkında başka bir bilgi gözükmüyor. İlerleyen günlerde hem sızıntılar ile hem de Tecno tarafından resmi açıklamalar ile daha fazla bilgiye sahip olacağız. Ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu