Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriMediaMarktTeknoloji

2022 Yılında Akıllı Telefonlarda Neler Değişecek?

2021 Yılının bitmesine haftalar hatta günler kaldı. Peki 2022 yılında akıllı telefonlarda neler değişecek? Yeni neler olacak? Hangi özelliklere elveda diyeceğiz?

Akıllı telefon pazarı son dönemde hiç olmadığı kadar hareketli bir dönemden geçiyor. Özellikle çipset sıkıntısı birçok üreticinin telefonları istediği zamanlarda istediği pazarlarda satışa sunamamasına sebep oluyor. Bu bir süreç ama bu süreç uzadıkça telefonların fiyatlarında da dolar bazında artış görülmeye başlandı. Ülkemizdeki dolar kurunun rekorlar kırması ise telefon alımını oldukça güçleştiriyor. Peki 2022 yılında akıllı telefonlarda pazarında neler değişecek? Yenilikler neler olacak? En önemlisi ise hangi teknolojilerden uzaklaşacağız.

Bu detayları bir video ile sizlerle paylaşıyoruz. Sizin de söylemek istediğiniz şeyler varsa; mutlaka yorumlarda ve TeknoBurada Forumda bizlerle paylaşın. Sohbet edelim. Açıkçasını söylemek gerekirse bize sorarsanız 2022 ikinci yarısından sonra bu değişiklikleri ciddi ciddi görmeye başlayacağız. Üreticiler artık amiral gemisi telefonlarda olan birçok özelliği orta/üst segment telefonlarda da sunacak. Buna hızlı şarj ve ekran altında ön kamera gibi donanımlar örnek verilebilir.

2022 Yılında amiral gemisi pazarında fiyatlar uçuşa geçebilir. Zira Xiaomi 12 ve OPPO Find X4 serisi bu noktada en iyiyi bizlere sunacak olsalar da özellikle orta segment pazarında büyük bir değişim yaşanacak. Bu değişim fiyatlara nasıl yansıyacak? İşte bunu da önümüzdeki günlerde öğreneceğiz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve hazırladığımız videoyu birlikte izleyelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu