Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 FE Kafa Karıştırmaya Devam Ediyor

Galaxy S23 FE modelinin çıkışıyla ilgili kafa karıştırıcı bilgiler gelmeye devam ediyor. Tartışmaya bu defa SamMobile sitesi dahil oldu.

Galaxy S21 FE modelinin tanıtım sürecini hatırlıyor olmalısınız. Telefon kısa süreli aralıklarla ya iptal ediliyor ya da yakın zamanda tanıtılacağı yönünde bir iddia yayılıyordu. Benzer bir süreç şimdi Galaxy S23 FE için yaşanıyor.

Güvenilir kaynaklar daha önce telefon için yılın son çeyreğini işaret ediyordu. Yakın zamanlı bir raporda S23 FE’nin katlanabilir telefonlardan önce temmuz ya da ağustos ayında tanıtılacağı yönünde bir iddia ortaya atıldı. Çok geçmeden bu gelişme Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesi tarafından reddedildi.

Galaxy S23 FE bir süre daha gecikecek

Siteye göre Galaxy S23 FE’nin yakın zamanda piyasaya sürülmesi mümkün görünüyor. Telefonun kalan bu kısa sürede tanıtılacağını yönünde herhangi bir emare bulunmuyor. Site ayrıca, Samsung’un Galaxy S23 FE’nin tanıtım tarihini yılın son çeyreğinden 2024’ün birinci çeyreğine kaydırmış olabileceğini söylüyor. Hatta site, akıllı telefonun mevcut piyasa koşulları nedeniyle şirket tarafından iptal edilmiş veya yeniden adlandırılmış olabileceğini de iddia ediyor. Hatırlayalım, Galaxy A7x serisinin sonlandırılması sonrasında bu boşluk hala doldurulmadı.

Galaxy S23 FE

Galaxy S23 FE’nin Exynos 2200 yonga setinden güç alması bekleniyor. Bu işlemcinin Galaxy S22 serisinde yer aldığını belirtelim. Galaxy S23 serisindeki 50 megapiksel ana kameraya sahip olacak modelde 120Hz tarama hızına sahip ekran, stereo hoparlör, ekran altı parmak izi tarayıcısı ve 25 watt şarj kullanımı sürecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu