Akıllı SaatCMF by NothingGiyilebilir TeknolojiGüncelleme

CMF Watch Pro İlk Güncellemesini Aldı

CMF Watch Pro ilk güncellemesini aldı. CMF'in ilk akıllı saati, hızlıca güncellenmeye başladı ve bir çok iyileştirme içeriyor.

CMF Watch Pro ilk güncellemesini aldı. CMF’in ilk akıllı saati, hızlıca güncellenmeye başladı ve bir çok iyileştirme içeriyor.

Nothing‘in yeni yan markası – CMF by Nothing, Watch Pro ve Companion uygulaması için yeni bir ürün yazılımı güncellemesi yayınlıyor. Watch Pro’yu kullanırken genel kullanıcı deneyimini geliştirecek küçük iyileştirmeler ve optimizasyonlar var. Hem Android hem de iOS Companion Uygulamaları da benzer değişiklikleri bir araya getiren güncellemeyi alıyor. Uygun fiyatlı Watch Pro, harika bir kullanıcı deneyimi deneyimi ve rekabetçi özellikler sunuyor.

Güncelleme Ayrıntıları

CMF Watch Pro’nun yeni aygıt yazılımı v11.0.0.40, ilgili Uygulama mağazalarına giderek eşlik eden uygulamayı güncellediğinizde kullanılabilir. Ardından Watch Pro Uygulamasına gidin > Cihaz Güncellemeleri’ne dokunun.

Yeni güncellemenin ardından kullanıcılar, saat genelinde gelişmiş bağlantı, okunabilirlik ve erişilebilirlik deneyimleyebilecek. Ayrıca kişi ekranını ve hız verilerinin doğruluğunu da optimize etti.

  • Gelen aramalar için telefon adres defterinde optimize edilmiş kişiler görüntülenir.
  • Egzersiz günlüklerindeki tempo verilerinin doğruluğu optimize edildi.
  • Kondisyon verilerinin varsayılan kadranda okunabilirliği iyileştirildi ve aktivite sayfalarının düzeni optimize edildi.
  • Diğer etkileşim ve bilgi ekranı geliştirildi.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu