Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLenovoMobirollerTeknoloji

Huawei yaparsa; bizde yaparız! 3 kameralı Lenovo Z5S göründü

Lenovo’nun efsane telefon serisi “Z serisi” yoluna hız kesmeden devam ederken yeni tanıtılan ve satış rekorları kıran Lenovo Z5 Pro şirketin global pazarda daha fazla telefon satmasını sağlayacak bir etken haline gelmişken Çinli üretici yoluna hız kesmeden devam ediyor. TENNA‘da ortaya çıkan ve Huawei P20 Pro’ya kamera dizilimi tarafında oldukça benzeyen Lenovo Z5S bugün karşımıza çıktı. Telefonun teknik özellikleri henüz netlik kazanmadı ama TENNA’da ortaya çıktığı kadarıyla bu ürünü sizlerle tanıştırmak istiyoruz.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Lenovo Z5S
Lenovo Z5S

Lenovo Z5S teknik özellikler!

Lenovo’nun yeni telefonunun orta segment bir telefon olacağı gelen bilgiler arasında. Aynen Huawei P20 Pro‘da olduğu gibi tele lens 8 megapiksel ve ana kamera 12 megapiksel olacak. Arkada parmak izi okuma sensörü ile birlikte yüz tanıma özelliği de bulunacak. 4GB, 6GB ve 8GB RAM seçenekleri ile gelecek olan Lenovo Z5S Türkiye pazarına girecek mi bunu da hep birlikte göreceğiz.

Editörün Yorumu: Lenovo Türkiye mobil tarafta hantal bir üretici. Belki dolar kuru ve vergilendirmeler şirketin agresif kararlar vermesinin önünde bir engel ama bu kadar değerli bir markanın tüm ürünlerini de ülkemiz pazarında görmek istiyoruz…

Huawei Nova 4 geliyor! Huawei’den iddialı bir telefon daha

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu