Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Dev ekranlı Samsung Galaxy A60 için hazır mısınız? İşte fiyat ve özellikler

Samsung, Galaxy A serisi ile giriş ve orta segmenti yeniden ele geçirmek için ardı ardına telefonlar duyurmaya başladı. Daha Galaxy A90 hakkında yeni yeni bilgiler gelirken bu defa Samsung Galaxy A60 kameralara yakalandı. Telefonun tasarım detayları, teknik özellikleri ve hatta fiyatının ne kadar olacağı şimdiden netlik kazanmış durumda.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…

Su damlası şeklinde çentikle gelecek olan Galaxy A60 modelinde 6.7 inç büyüklüğünde Full HD + çözünürlüklü Super AMOLED ekran kullanılacak. Galaxy A60, A50 de olduğu gibi ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip.

Samsung Galaxy A60 büyük bir pille geliyor

Galaxy A60’ın arka tarafında 32 megapikel standart, 8 megapiksel geniş açılı ve 5 megapiksel derinlik olmak üzere üç kamera göreceğiz. Ön taraftaki kamera ise 32 megapiksel çözünürlüğünde. Galaxy A60’ın öne çıkan özelliklerinden biri de pili olacak. 4.500 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak telefonun güç biriminde ise Snapdragon 675’in yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Hindistan’da 280 $’dan fiyatlandırılacağı konuşulan Galaxy A60’ta RAM ve depolamanın da 6G /8GB RAM/ 128GB depolama olacağı konuşuluyor. Telefon bakıldığında teknik özellikler noktasında dopdolu ve fiyat da oldukça rekabetçi.

Samsung Galaxy S10 Plus ne kadara mal oluyor? En pahalı parça hangisi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu