Akıllı TelefonGenelPOCOXiaomi

POCO X5 5G ve X5 5G Pro İçin Nihayet Tarih Verildi

POCO X5 5G ve X5 Pro 5G için artık takvimlerini işaretleyebilirsiniz. Orta segment telefonlar 6 Şubat tarihinde tanıtılacak.

Bir süredir mobil dünyasını meşgul eden iki telefon POCO X5 5G ve X5 5G Pro modelleri için beklenen tarih açıklandı. POCO Hindistan’tan yapılan duyuruya göre telefonlar 6 Şubat tarihinde resmi olarak görücüye çıkacak. Dünya çapında piyasaya sürülecek olan telefonlar tanıtıldıktan bir süre sonra Türkiye’de de satışa sunulacak. Markanın mevcut telefonlarının donanım özellikleri ve fiyat politikası göz önüne alındığında X5 serisinin birçok ülkede ilgi göreceği kesin.

POCO akıllı telefonlarının çoğunda olduğu gibi, POCO X5 ve X5 Pro’nun da yeniden markalanmış Redmi telefonları olması bekleniyor. Standart model Redmi Note 12 5G’yi , X5 Pro ise Redmi Note 12 Pro Speed ​​Edition’ın yeniden markalanmış versiyonları olacak.Telefonlar özellikle marka ile özdeşleşen sarı renkte çıkış yapacak. POCO yine yeşil gibi özellikle gençlerin ilgisini çeken renklerde karşımızı çıkaracak.

POCO X5 5G Serisi Özellikler

Her iki POCO telefonda Full HD+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızı ve Corning Gorilla Glass 5 korumalı 6.67 inç AMOLED ekran yer alacak. X5, Snapdragon 695 tarafından desteklenecek. X5 Pro ise daha güçlü olan Snapdragon 778G işlemci göreceğiz.

Pro modelinin 108 MP ana kamera alması beklenirken, standart model 48 MP sensörle yetinecek. Her iki telefonda ayrıca 8 MP ultra geniş kamera ve 2 MP sensör bulunacak. Telefonların ikisi ayrıca 5.000 mAh pille geliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu