Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Mate 20 için sürpriz gelişme! Huawei gözünü kararttı!

Samsung ve LG haberlerinde güvenilir kaynaklardan biri olarak gösterilen Güney Koreli The Bell sitesi bu defa Huawei cephesinden sürpriz diyebileceğimiz bir gelişmeyi aktardı. Sitede yer alan habere göre Hauwei, Samsung’dan 6.9 inç büyüklüğünde OLED panel sipariş verdi. Huawei bu panelleri 2018’in dördüncü çeyreğinde ya da 2019’un ilk çeyreğinde bir akıllı telefonda kullanacak. Bu yılın dördüncü çeyreği olursa hepimizin aklına aynı model geldi diyebiliriz: Huawei Mate 20.

Huawei Mate 20
Huawei Mate 20

Huawei Mate 20 büyük bir ekranla gelebilir

Huawei’in Samsung’dan sipariş edeceği bu panellerin çözünürlük miktarı şu an için bilinmiyor, ancak düz yapıda olacak. 6.9 inç bir telefon için devasa bir ekran. Ancak son dönemde ekran / kasa oranlarında sağlanan gelişmeler Huawei’in bu büyük ekranı bir Mate 20/Mate 20 Pro ya da özel bir modelde kullanabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Büyük ekran demişken; Apple’ın bu yıl 6.5 inç büyüklüğünde bir iPhone modeli hazırladığını hatırlatalım.

Çin başta olmak üzere Güney Asya ülkelerinde büyük ekranlı telefonlara inanılmaz bir rağbet var. Huawei de Çin’de bir numara konumunda ve bu pazarı hareketlendirecek, liderliğini perçinleyecek iddialı bir model geliştiriyor olabilir. Zira yılın ikinci yarısında Xiaomi ve Apple’dan büyük ekranlı dikkat çeken telefonlar gelecek.

 

Huawei Honor Play satışa sunuluyor! İşte fiyatı ve özellikleri

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu