Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Beklenen sızıntı gerçekleşti! Karşınızda Huawei Mate 20 Pro resmi görüntüleri

Huawei Mate 20 serisinin tanıtılmasına üç haftadan daha az bir süre kaldı. Şu ana dek sızan bilgiler ve resmi kaynaklarca yapılan paylaşımlar Mate 20 ve Mate 20 Pro hakkında birçok detayı gün yüzüne çıkardı. Şimdi ise merakla beklediğimiz basın görüntülerine sıra geldi. Huawei Mate 20 Pro ‘nun resmi görüntüleri Winfuture.de  sitesi tarafından yayınlandı.

Huawei Mate 20 Pro resmi görüntüleri karşınızda

Üç farklı renkte karşımıza çıkacak telefonda Huawei P20 Pro benzeri alacakaranlık (mavi, mor, siyah karışımı) seçeneğini göreceğiz. Bunun yanında mavi ve siyah renklerde açıkçası güzel görünüyor.  Özellikle mavi renk arka bölüm cam malzemeden oluşmasına rağmen kumaşa benzer bir görünüm sunulmakta.

Huawei Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro

Telefonda geniş bir çentiğe sahip kavisli ekran yer alıyor. Alt bölümde üst kısma göre biraz daha kalın bir çerçeve göze çarpıyor. Arka kamera bölümde Leica ile geliştirilen üçlü kamera beklediğimiz dizilimde karşımıza çıkıyor.

Parmak izi tarayıcısının ekran altına yerleştirildiği telefonda 3120 x 1440 piksel çözünürlüklü OLED ekran, 4.200 mAh büyüklüğünde pil, kablosuz şarj desteği, Kirin 980, 6GB / 8GB RAM , 128GB depolama ve Android 9.0 /EMUI 9.0 öne çıkan diğer özellikler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu