Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberlerirealmeTeknoloji

realme Koi amiral gemisi telefon canlı olarak ilk defa görüntülendi

realme’nin en yeni akıllı telefonu realme Koi ilk defa canlı olarak görüntülendi. Snapdragon 888 işlemcili telefon firmanın amiral gemisi telefonu olacak.

Kurulduğundan bu yana çok fazla zaman geçmese firma oldukça hızlı adımlarla akıllı telefon pazarında yer edindi. OPPO’nun alt markası olan firma uygun fiyatlı olan fakat üst seviye donanım özelliklerine sahip telefonları ile dikkat çekiyor. Firmanın en son akıllı telefonu realme Koi canlı olarak ilk defa görüntülendi.

realme Koi teknik özellikleri ve çıkış tarihi 

Telefonda Snapdragon 888 işlemci olacak. Qualcomm tarafından akıllı telefonlar için hazırlanan bu işlemci oldukça üst seviye ve amiral gemisi telefonlarda kullanılacak. Firma tarafından verilen bilgiye göre telefon çok çekici bir tasarıma sahip olacak ve farklı renklerde satışa sunulacak. Telefonda 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı olması bekleniyor. Gelen duyumlara göre RAM ve dahili depolama alanının farklı versiyonları da olacağı tahmin ediliyor. Telefonun arka kısmında üçlü kamera dizilimi yer alıyor. Ana kameranın 64 megapiksel olması bekleniyor. Telefon Android 11 işletim sistemi yüklü olarak gelecek. Telefonun bir çok özelliği kesinleşmiş durumda. 2021 yılı başlarında telefonun tanıtılması ve kısa bir süre içinde satışa sunulması bekleniyor.

realme Koi

Firma bugüne kadar hep uygun fiyatlı ve yüksek donanımlı telefonları ile biliniyordu. En son modeli ile bu geleneği sürdürüp iyi bir satış rakamı ile piyasaya sürülmesi durumunda başarılı bir satış grafiği yakalayacağını tahmin ediyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu