Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi Note 10 Lite Kullanıcıları Hadi İyisiniz!

12 farklı ülke de akıllı telefon lideri olan Çinli dev Xiaomi Mi Note 10 Lite için yeni bir güncellemeyi piyasaya sürdü. Sorun çözüldü.

Akıllı telefon pazarının en büyük üçüncü şirketi olan Xiaomi yine hız kesmiyor. Yılın başından bu yana hem güvenlik güncellemeleri hem de MIUI 12.5 güncellemeleri ile yüzleri güldüren şirket yine güncelleme yayınladı. Yakında tablet modellerini de karşımıza çıkaracak olan şirket amiral gemilerini de güçlendirmeye devam ediyor. Şu günlerde de ülkemizde de deli gibi satmaya devam eden şirket, başarılı bir telefon modeli için yeni bir güncelleme müjdesi verdi. Xiaomi Mi Note 10 Lite için MIUI 12.1.6.0 güncellemesi yayınlandı.

Birbirinden farklı telefon modellerine güncellemeler getirmeye devam eden Çinli dev yine hız kesmeden güncellemeler getiriyor. Pek çok sorunu gideren yeni güncelleme yayına alınırken telefonun kullanıcıları da rahat bir nefes aldılar.

"<yoastmark

Xiaomi Mi Note 10 Lite Güncellendi

Edindiğimiz bilgilere göre telefon şarj edilirken yüzde 97’ye geliyor ve takılıyordu. Bu durumun farkına varan teknoloji devi, yeni güncelleme ile bu sorunu ortadan kaldırdı. Yazılım sorunu olarak karşımıza çıkan bu durum güncelleme ile tamamen çözüme kavuşturuldu ve kullanıcılar rahat bir nefes aldılar. Avrupa’daki kullanıcıların erişimine açılan güncelleme MIUI 12.1.6.0 RFNEUXM sürüm numarası ile yayınlanırken güncellemenin dosya boyutu ise 505MB olarak karşımıza çıktı. Güncelleme beraberin de Nisan 2021 güvenlik yamasını da getirerek kullanıcıları daha güvenli bir kullanım deneyimine teşvik ediyor. Güncelleme kullanıcılara yeni bir özellik sunmazken bazı hataları düzeltiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu