Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Müzik uygulaması başladı! Bu fiyata zor be Huawei

Bir süredir test edilen Huawei Müzik uygulaması bugün Avrupa’daki kullanıcılar için hizmete başladı. Türkiye’de bu fiyata asla satılmaz..

Huawei Amerika ile yaşadığı sıkıntı sonrasında büyük bir değişim yaşıyor. Kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış atasözü misali Huawei Google ile arasındaki sorunlar neticesinde kendi ekosistemini kurmaya karar verdi. HarmonyOS adındaki işletim sistemini geliştiren ama bunun tam olarak ne olduğunu halen söylemeyen Huawei, Google Market’e alternatif olarak HMS yani Huawei Mobil Servis ekosistemini bize sundu. Bunun en yenisi de Huawei Müzik uygulaması oldu.

Aslına bakarsanız bir süredir bu uygulama çalışıyordu ama bugün Huawei bu ekosistemi Avrupa’da hizmete açtı. Bu da Huawei için çok önemli bir durum. Zira her geçen gün ve her uygulama ile Huawei’nin eli Google’a arşı güçleniyor.

Bu noktada Huawei yeni servisinin fiyatını da belirledi. Açıkçasını söylemek gerekirse bu fiyat ülkemize nasıl yansır bilemiyoruz. Zira Huawei Avrupalı kullanıcılardan 10€ abonelik ücreti istiyor. Avrupalı insanlar için bu para çok önemli olmasa da ülkemizde bunun vergiler ile birlikte aylık 100 TL gibi bir fiyata gelebileceği oluyor. Açıkçası Youtube Premium 16,99, Netflix 17,99 TL ve Spotify 17,99 TL seviyesindeyken ve BeinConnect bile 49 TL‘ye tüm maçları ücretsiz izletirken Huawei’nin bu fiyatlara ülkemizde bu hizmeti satması neredeyse imkansız bir durum gibi görünüyor.

Peki siz ne düşünüyorsunuz?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu