Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy S22 FE İptal Edilebilir! Elveda FE Serisi

Samsung’a yakın kaynaklara göre Samsung Galaxy S22 FE iptal edilmiş olabilir. Hatta rapora göre Samsung seriyi sonlandırmaya hazırlanıyor.

Samsung’un Eylül 2020’de Galaxy S20 FE modelini piyasaya sürmesi mobil dünyasında büyük bir etki yarattı. Tanıtımı üzerinden neredeyse 2 yıl geçmesine rağmen telefon hala oldukça popüler. Bir yıl sonra Galaxy S21 FE’nin tanıtılması beklenirken, devam eden pandemi nedeniyle çip sıkıntısı baş gösterdi. Uzun bir süre Galaxy S21 FE’nin tanıtılmayacağı konuşuldu. Neyse ki onlarca sızıntı ve bilgi paylaşımının ardından Galaxy S21 FE yaklaşık dört ay gecikmeli olarak tanıtıldı. Samsung Galaxy S22 FE için de benzer sancılı bir dönem yaşanabilir. Ya da bu defa Galaxy S22 FE hiç tanıtılmayabilir.

Samsung Galaxy S22 FE İptal Edilmiş Olabilir

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesi bunun için özel bir haber yayınladı. Sitenin içeriden elde ettiği bilgilere göre bu yıl Galaxy S22 FE modeli tanıtılmayacak. Hatta Samsung iki yıl sonra FE projesini rafa kaldırmaya hazırlanıyor.

Galaxy S21 FE ekran

Galaxy S20 FE serisi büyük satış başarılarına imza atarken, Galaxy S21 FE’den beklenen etki gelmedi. Bunun nedeni Galaxy S21 FE’nin aylarca gecikmesi ve Galaxy S22 serisinden hemen sonra piyasaya sürülmesi gösterilebilir. Mevcut durumda akıllı telefon fiyatlarındaki artış göz önüne alındığında uygun fiyatlı üst segment FE serisi telefonlar her zaman ilgi odağı olacaktır. Belki de Samsung artık ürün yelpazesinde Galaxy FE serisi için yer bulamıyor. Galaxy S21 FE ile Galaxy A73 5G arasında makas iyice daraldı. Hatta Galaxy A73 5G Türkiye gibi bazı ülkelerde daha yüksek fiyattan satılmakta.

Haziran ayını da yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Şu ana kadar Galaxy S22 FE’nin tanıtılacağı yönünde bir kanıt ya da sızıntı göremedik. Samsung tam aksine Galaxy S21 FE’nin daha da ucuz bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Snapdragon 720G işlemcisinden güç alacak telefonun neler sunacağını merakla bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu