Akıllı TelefonGenelHuaweiiPhone

Huawei iPhone X ile fena dalga geçti!

Huawei iPhone X modelini kafaya altı. Akıllı telefon dünyasında rekabet her geçen gün daha büyüyor. Şirketler yayınladıkları reklam ya da ürün tanıtımlarında artık rakiplerini doğrudan hedef alabiliyor. Huawei Facebook sayfasından son yayınladığı paylaşımla bir numaralı rakibi Apple’ın yeni telefonu iPhone X ile fena dalga geçiyor.

Apple hatırlayacak olursanız kısa süre önce yüz tanıma teknolojisine sahip iPhone X modelini duyurmuştu. Telefonun Face ID özelliği tanıtılırken sahne alan Apple Başkan Yardımcısı Craig Federighi, yeni yüz tanıma sistemi Face ID’yi kullanarak iPhone X’in kilidini açmaya çalışmış fakat bunda başarılı olamamıştı. Apple konuya ilişkin bir açıklamada bulunmuştu, ancak rakiplerini böyle bir kozu elbette boş geçmeyecekti.

Daha önce Galaxy S serisi modelleri hedef alan Huawei’in hedefinde bu defa iPhone X var. Huawei yayınladığı kısa videoda Face ID kullanılarak telefonu açma girişiminin başarısızlığına vurgu yapıyor. Video kısa ancak taşıdığı anlam oldukça büyük. Video #TheRealAIPhone etiketi ve Huawei Mate 10’un tanıtım tarihiyle bitiyor. Huawei’ye göre Mate 10 yapay zeka ve artırılmış gerçeklik noktasında iPhone X’dan daha iyi bir telefon olacak.

 

https://www.teknoburada.net/2017/09/20/apple-app-store-icin-onemli-bir-yenilik-gerceklesti/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu