Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Fold 4 Ekran Kırışıklığı Hala Belirgin Şekilde! Z Fold 3 ile Kıyaslama

Samsung Galaxy Z Fold 4 modelinde ekran kırışıklığı ne kadar giderildi. Bu sorunun yanıtı Galaxy Z Fold 3 ile kıyaslanarak verildi.

Samsung mevcut tüm rakiplerinden daha önce katlanabilir akıllı telefon pazarına giriş yaptı. Fakat söz konusu ekranın pürüzsüzlüğü olduğunda Samsung’un bu noktada rakiplerinin gerisinde kalmasını anlayabilmiş değiliz. Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 ile birlikte Samsung’un yeni bir menteşe sistemine geçiş yapacağı ve bunun da ekran kırışıklığını büyük ölçüde ortadan kaldıracağı belirtildi. Evet Samsung yeni bir menteşe sistemine geçiş yapıyor, fakat ekran ortasında oluşan oluk izinde kayda değer bir gelişme sağlanabilmiş değil.

9to5google sitesi bu noktada Galaxy Z Fold4 ve Z Fold 3 modellerini kıyaslıyor. Alt bölümde fotoğraf, Z Fold 4’teki ekran kırışıklığının bir miktar azaldığını gözler önüne seriyor. Galaxy Z Fold 3’teki kırışıklığın bu denli fazla olmasının nedenlerinden biri telefonun bir yıldır kullanılıyor olması.

Bize göre soldaki Galaxy Z Fold4, sağdaki Galaxy Z Fold 3
Bize göre soldaki Galaxy Z Fold4, sağdaki Galaxy Z Fold 3

Bir diğer fotoğrafa bakalım. Alt bölümdeki görselde Galaxy Z Fold 4’te (bize göre sağdaki) yeni bir menteşe sistemine geçildiği açıkça görülüyor. Ancak bu menteşe katlama esnasında aradaka kalan boşluğu ortadan kaldırabilmiş değil.

Öte yandan site şu an Galaxy Z Flip 4 modelini de incelemeye almış durumda. Fakat ellerinde Galaxy Z Flip 3 olmadığı için bir kıyaslama yapamıyor. Galaxy Z Flip 4 için yapılan değerlendirmede ekran ortasında oluşan çizginin en az Z Flip 3’teki kadar belirgin olduğu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu