Güncel Teknoloji HaberleriIntelTeknoloji

Intel Vision 2022 Etkinliği için Tarih Verildi! Peki Neler Tanıtılacak?

Çip devinin Intel Vision 2022 etkinliği için tarih verildi. Peki bu etkinlikte neler olacak? Neler tanıtılacak? Detaylara göz atıyoruz.

Teknoloji devi Intel, resmi duyurusuyla Vision 2022 etkinliği için tarih detaylarını nihayet paylaştı. ON etkinlik serisinin devamı niteliğinde, Intel, bu yıl 10 Mayıs’ta iki gün sürecek büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Peki bu etkinlikte neler olacak? Gelin bilinenlere göz atalım.

Vision 2022 Etkinliği 10 ve 11 Mayıs’ta Gerçekleşecek

Intel Vision 2022, şirketin yöneticileri, teknoloji liderleri ve C düzeyindeki hisse paydaşları için düzenlenen bir konferans olacak. Basın kuruluşları, analistler, iş yatırımcıları ve içerik üreticilerinin de bu konferansa katılmaları isteniyor.

Şirket, etkinlikte bu yıl ve gelecekte tanıtacağı ürünler için önemli bilgiler paylaşacak. Etkinlikte neler tanıtılacağı tam olarak bilinmiyor ancak konferansın zaman çerçevesine bakarsak, Intel ARC serisinin yüksek performanslı masaüstü ekran kartlarının bu etkinlikte tanıtılacağı çıkarımını yapabiliriz. Ayrıca şirket, yeni teknolojilerini ve farklı ürünlerini de tanıtabilir.

Intel Vision 2022

ABD’nin Texas eyaletinin Marriott Gaylord Texan & Convention Center üzerinde gerçekleşmesi beklenen etkinliğe katılım dijital olarak ücretsiz. Ancak fiziksel olarak katılımcı maliyeti 899$’dan başlıyor. Bu fiyatlandırma, 11 Nisan’a kadar geçerli olacak. Daha sonra ise katılım ücreti 1499$ düzeyine çıkacak.

Heyecan verici bu etkinliğe sanal şekilde ve ücretsiz olarak bu linkten kayıt olabilirsiniz. Etkinliğin 10 ve 11 Mayıs’ta gerçekleşeceğini tekrardan hatırlatalım. Yeni gelişmeler için sıkı takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu