Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 10 Tanıtım Tarihi Belli Oldu! İşte Tanıtım Videosu

Şirketin yeni amiral gemisi OnePlus 10 tanıtım tarihi ile gündemi salladı. İşte beklenen serinin tanıtım videosu sizlerle.

Şirketin en çok beklenen telefonları arasında yer alan amiral gemisi OnePlus 10 bu sefer tanıtım tarihi ile dikkatleri üstüne çekti. Geçtiğimiz saatlerde de OnePlus 10 Pro’nun bellek yapılandırması, işlemcisi ve Android sürümü ile ilgili detaylar ortaya çıkmıştı. Şimdi ortaya çıkan resmi bir video, cihazın görünüşünü, tasarımını ve lansman tarihini de ortaya çıkarmış oldu. Gelin detaylara bir göz atalım.

OnePlus 10 Serisi, 11 Ocak 2022 Tanıtım Tarihi ile Raflarda Yerini Alıyor!

Son zamanlarda öne çıkan sızıntıcının paylaştığı yeni bir videoda OnePlus 10 Pro’nun resmi tanıtım videosunu görüyoruz. Videoda beliren akıllı telefon, OnePlus 10 Pro’nun ortaya çıkan son render görüntüleri ile de oldukça uyumlu. Cihazın çıkış tarihinin de 11 Ocak 2022 olduğunu görebiliyoruz.

OnePlus 10 Pro’nun özelliklerine geçtiğimizde arkasında kare bir kamera kurulumu ile karşılaşıyoruz. Bu kurulumda 48 Megapiksel birincil, 50 Megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 3.3x zoomlu 8 Megapiksel telefoto içeren kamera sistemi beliriyor. Ayrıca kamera gövdesinde “P2D 50T” isimli bir sensör var ancak işlevselliği hakkında henüz bir bilgi yok. Ek olarak arkadaki Hasselblad markası, telefonun kamera teknolojisi için yapılan iş birliğini de gösteriyor.

Önde ise 6.7 inçlik ince çerçeveli kavisli panel ve 120Hz yenileme hızı ile karşılaşıyoruz. Ekranın sol üstünde yer alan delik çentikli kamera da 32 Megapiksel gücünde selfie lensini taşıyor.

Teknik özelliklere geldiğimizde OnePlus 10 Pro, amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti tarafından desteklenecek ve 12 GB’a kadar RAM ve maksimum 256 GB depolama ile eşleştirilecek. Kutudan Android 12 işletim sistemi ile çıkacak cihazın, 125W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil ile geleceğini de biliyoruz. 11 Ocak’ta çıkış yapacak olan serinin yeni gelişmeleri için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu