Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Watch Active 2 için bomba güncelleme!

Samsung’un geçtiğimiz günlerde iddia edilen Galaxy Watch Active 2 güncellemesi bugün resmileşti. Güncellemeyle saat adete baştan yaratılıyor.

Samsung, Galaxy Watch Active 2 için bir dizi yeni özellik ile gelen yeni güncellemesini bugün resmi olarak duyurdu. Güncelleme ile akıllı saat artık ayrıntılı bir çalışma raporu sunabilecek, VO2 max‘ı ölçebilecek, kullanıcının bir düşüş yaşayıp yaşamadığını tespit edebilecek, anlık mesajlaşma uygulamalarından sohbet geçmişini görebilecek ve daha fazlasını yapabilecek.

Samsung’un Koşu Analizi özelliği ile Active 2 kullanıcıları, asimetri, düzenlilik, sertlik, dikey salınım, zeminle temas süresi gibi çeşitli ölçümler hakkında ayrıntılı raporlar alabilecek. Samsung ayrıca VO2 max ölçme yeteneği de ekleyecek. Bu özellik sayesinde sporcular egzersiz sırasında oksijen seviyelerinin üstünde kalabilecek.

Bu güncellemede eklenen gerçekten kullanışlı bir özellik ise özellikle yaşlı kullanıcılar için Düşme tespiti oluyor. Düşme algılandığında, saat 4 adede kadar önceden belirlenmiş kişiye SOS (acil yardım) bildirimi gönderiyor.

Galaxy Watch Active 2

Saat artık bir bildirim geldiğinde belirli bir sohbetin sohbet geçmişini gösterebiliyor. Bu sayede sohbet takip etmek daha da kolaylaşıyor. Mesaj ile alınan fotoğraflar artık doğrudan akıllı saatte görüntülenebiliyor. Bu da her seferinde akıllı telefonu açma ihtiyacını azaltıyor.

Galaxy Watch Active 2

Scroll Capture özelliği Watch Active 2 için de tanıtıldı. Bu sayede kullanıcıların akıllı saatten mesaj dizilerini, antrenman bilgilerini gibi bilgileri bir ekran görüntüsü olarak telefona göndermesine olanak tanıyor. Müzik kontrol paneli de kullanıcı için daha kullanışlı yapıda olacak şekilde yenilendi.

Galaxy Watch Active 2

Güncelleme, bugünden itibaren tüm Samsung Galaxy Watch Active 2 kullanıcılarına gelecek. Ancak güncelleme önce Bluetooth varyantları ve daha sonra LTE varyantlarına gelecek. Muhtemelen bu güncelleme 1 hafta içerisinde Türkiye‘deki kullanıcılara sunulacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu