Akıllı TelefonAndroidAppleGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriOnePlusPixelTeknolojiXiaomi

iPhone XR, Google Pixel 3, OnePlus 6T, Pocophone F1 kamera testi

Akıllı telefon pazarının en önemli alım kriterlerinden birisi telefonların kamera performansı dersek sanırız yanlış bir yorum yapmamış oluruz. Sosyal medyanın kullanımının başka bir boyuta taşınması ile birlikte herkesi içindeki fotoğrafçıyı ortaya çıkarmaya başladı. Bundan dolayı birçok kişinin “hangi telefon daha iyi çekim yapıyor?” sorusunu bizlere sorduğunu görüyoruz Bunun doğru ve tek bir cevabı maalesef yok.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Zira orta alt segment bir telefonla da belli optimizasyonları sağlarsanız mükemmel fotoğraflar çekebilirsiniz. Örneğin alttaki fotoğrafı biz 700 TL’liraya satılan General Mobile GM 8 Go ile çektik. Yani bir telefonun fiyatı ya da kamera adeti o telefonun daha iyi fotoğraf çektiği anlamına gelmez.

Tüm bunları bir kenara bırakırsak kamera tarafında sektörün en iddialı iPhone XR, Google Pixel 3, OnePlus 6T, Pocophone F1 kamera testinin sonucunu herkes gibi bizde merak ediyoruz. iphonehacks.com sitesinin yaptığı bu incelemeyi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Hangisinin daha iyi çektiğine kendiniz karar verin ve haberin en altında da hangi harfin hangi telefon olduğunu görün.

iPhone XR, Google Pixel 3, OnePlus 6T, Pocophone F1 kamera testi

  • A – Pocophone F1
  • B – Google Pixel 3 XL
  • C – iPhone XR
  • D – OnePlus 6T

Peki sizin tercihiniz hangisi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu