Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Fold için yeni bir tarih konuşulmaya başlandı

Samsung Galaxy Fold şu sıralar ekran sorunlarını aşmakla uğraşıyor. Katlanabilir akıllı telefonun çıkış tarihiyle ilgili şimdi yeni bir iddia ortaya atıldı. Güney Kore medyasına konuşan bir Samsung yetkilisi Galaxy Fold’un temmuz ayında raflarda olabileceğini bildirdi.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Telefonun inceleme için dağıtılan birçok test örneğinde bu şekilde ekran sorunları oluştu.

Samsung Galaxy Fold temmuz ayında satılabilir

Yetkiliye göre Samsung temmuz ayında bir medya etkinliği gerçekleştirecek ve bununla birlikte temmuz ayında Galaxy Fold’u satışa hazır hale getirmek istediklerini söyledi. Bu cümlelerden anladığımız kadarıyla telefondaki ekran sorunları hala aşılmış değil ve çıkış tarihi için ihtimaller üzerinden değerlendirmeler yapılıyor.

Galaxy Fold temmuz ayında satışa sunulmayacak olsa da, basın etkinliğinde Samsung’dan kesin bir tarih duyabiliriz. Huawei’in içerisinde bulunduğu durum göz önüne alındığında Samsung’un bu konuda aceleci davranmadığını söyleyebiliriz. Bizce de davranmaması yararına olacaktır. Şirketin önünde Galaxy Note 7 gibi ders alınması gereken bir hadise duruyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu