AndroidGüncel Teknoloji HaberleriPOCOXiaomi

POCO F5 Pro Nihayet Sızdırıldı

POCO F5 Pro cephesinden beklenen görüntü nihayet sızdırıldı. Üst segment telefon, Redmi K60 serisini referans alacak.

Xiaomi‘nin merakla beklenen POCO F5 serisi amiral gemisi telefonları önümüzdeki haftalarda tanıtılabilir. Redmi Note 12 Turbo‘nun küresel çapta POCO F5 olarak çıkış yapacağı zaten netleşti. Merak edilen POCO F5 Pro modelinin hangi telefonu referans alacağıydı. Bugün gerçekleşen bir sızıntı ile birlikte bu durum da artık netlik kazanmış durumda.

POCO F5 Pro’nun canlı görüntüleri FCC sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı. Buradaki görüntüler telefonun tasarım söz konusu olduğunda Redmi K60 serisine benzeyeceğini onaylıyor. Sol üst köşede dikdörtgen bir yapıda olan kamera birimi görünüyor. Burada modül üzerinde üç arka kamera bulunuyor. Hem tasarım hem de sızdırılan kimi özellikler, POCO F5 Pro’nun yeniden markalanmış bir Redmi K60 olacağı anlamına geliyor.

POCO F5 Pro’nun teknik özelliklerine gelince, akıllı telefonda 5500 mAh gibi oldukça büyük bir pile yer verilecek. Bu pil 67 W hızlı kablolu şarj ve 30 W hızlı kablosuz şarj desteği sunacak. F5 Pro, aynı zamanda POCO’nun kablosuz şarj özelliğine sahip ilk cihazı olacak. Telefonun işlemci biriminde Qualcomm’un amiral gemisi yonga seti Snapdragon 8+ Gen 1‘i göreceğiz.

Ekrana gelince, POCO F5 Pro’da 1400 nit tepe parlaklığı, 68,7 milyar renk, DCI P3 renk gamı ​​​​desteği ve 1920Hz PWM yüksek frekanslı karartma detsteği sunan 6,67 inç AMOLED ekrana yer verilecek. Cihaz ayrıca ekran altı parmak izi tarayıcısı ile geliyor.

Kamera biriminde üç sensörün yer alacağını söylemiştik. Ana kamerada OIS destekli 48 megapiksellik bir sensör olacak. Buna 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro kamera eşlik edecek. POCO F5 Pro ayrıca kutudan Android 13 tabanlı MIUI 14 sürümü ile çıkacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu