AppleGüncel Teknoloji HaberleriiOS

iPhone 15 Pro Max ve iPhone 14 Pro İle Karşılaştırıldı

Yeni iPhone’lar gündemden düşmüyor. Bu defa iPhone 15 Pro Max ve iPhone 14 Pro modellerini yan yana görüyoruz.

Tanınmış sızıntı kaynağı Ice Universe, iPhone 15 Pro Max ve iPhone 14 Pro‘yu yan yana gösteren bir fotoğraf paylaştı. Apple’ın iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’te ekran çerçevelerini önemli ölçüde azaltacağı bir süreden beridir dillendirilmekte. Yayınlanan son görüntü bu durumu açıkça onaylıyor. Aynı kaynak ayrıca kısa süre önce iPhone 15 Pro’yu daha önceki bazı iPhone modelleriyle kıyasladı. Yine bu görüntü de Apple’ın yıllar içerisinde ekran çerçevesini yıllar içerisinde ne denli incelttiğini ortaya koyuyor.

iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max’te, ekranın etrafındaki çerçevenin kalınlığı 1.5 mm’ye düşürülecek. Önceki modellerde ekran çerçeveleri 2.2 mm seviyesindeydi. Apple, ekran çerçevesini azaltmak için düşük basınçlı enjeksiyon kalıplama (LIPO) teknolojisini kullanıyor. Bu yöntem daha önce Apple Watch Series 7’de kullanıldı ve ekran çerçevelerini önemli ölçüde azalttığı görüldü.

Öte yandan NTV‘nin haberine göre Apple’ın yeni iPhone cihazlarını tanıtacağı etkinliği 13 Eylül’de düzenleyeceği öne sürüldü. Şirketin çalışanlarına bu tarihte izin yapmamaları için uyarıda bulunduğu kaydedildi.

Çoğu iPhone duyurusu Salı günü yapılırken, geçen yılki etkinlik 7 Eylül Çarşamba günü yapılmıştı. 13 Eylül de Çarşamba günü olduğu için, Apple’ın önümüzdeki ay özel etkinliğini düzenlemek için seçtiği tarih 13 Eylül 2023 olabileceği belirtildi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu