Elektrikli ArabaGenel

Volkswagen 550 Beygirlik ID.X Performance Konsept Otomobilini Tanıttı!

Volkswagen 550 beygirlik en yeni konsept elektrikli otomobili ID.X Performance modelini Münih'te görücüye çıkarttı.

Volkswagen bir değişime imza attı. Nisan ayında tanıttığı ID.7 sedan önemli ölçüde farklılaşan bir estetik bir çizgiye sahip yeni otomobili ID.X Performance modelini görücüye çıkarttı. Tanıtımın Münih’te gerçekleştiği otomobilde yüksek oktanlı spor otomobil dünyasında nadiren görülen bir şey olan performansı sürdürülebilirlikle birleştirme konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Volkswagen <yoastmark class=

Volkswagen Performanslı Araçların Geleneksel Çizgilerden Farklı Olabildiğini Gösteriyor

Bu araç yalnızca sıradan bir elektrikl iaraç değil. Temel model ID.7 sedan modelinden daha estetik ve spor görünüme sahip. Agresiz siyah ızgara ve buna uygun havalandırmalarla bizleri karşılayan ID.X Performance, otomobilin etrafını saran kırmızı kaplama, karbon fiber difüzörü sayesinde aynı zamanda çevre dostu olan sportif bir hava katıyor.

Volkswagen <yoastmark class=

Performans noktasında hiçbir ödün vermeyen Volkswagen, bu aracını Modular electric drive matrix (MEB) mimarisi üzerine inşa etti. Araç üzerinde çift elektrikli motor toplamda 550 beygir güç üretebiliyor. Bu hızı tekrar kullanabilmek için 200 kilovatlık DC hızlı şarj özelliğini de bünyesinde barındırıyor.

Volkswagen <yoastmark class=

Firma konsept olarak tasarlanan aracın üretimi için herhangi bir yeşil ışık yakmadı fakat bu araç ‘Yüksek performans’ ile ‘Çevre dostu terimlerinin bir arada olabileceğini gösteriyor. Volkswagen’in özellikler performans söz konusu olduğunda EV segmentinde sınırları zorlamaya istekli olduğu açık.

Volkswagen ID’in Pazarlama ve Satış Müdürü: “Andreas Reckewerth ve mühendis ekibi, sportif performansı bir limuzinin zarif çizgileriyle birleştirerek bu araçta MEB’in potansiyelini en üst düzeye çıkardı.” ifadelerinde bulundu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu