GoogleGüncel Teknoloji HaberleriYoutube

YouTube Büyük Bir Güncelleme Aldı. Değişen Ne?

YouTube blogunda yayınlanan bir yazıya göre akıllı tv, telefon için bir güncelleme yayınlandı. İşte bu güncellemeyle gelen yenilikler...

Akıllı telefondan, YouTube Web’e, akıllı tv’lere kadar birçok platformda YouTube için güncelleme yayınlandı. Bugün yayınlanan YouTube blog yazısına göre, birkaç yeni özellik ve tasarım güncellemesi kullanıma sunuldu.

YouTube Shazam Benzeri Özelliğe Kavuştu

Artık bu özellik ile aklınızdan çıkmayan melodiyi bulabileceksiniz. Ses ve ya şarkı ile arama sayesinde yapay zeka kullanılarak istenilen herşeyi bulmanıza yardımcı olacak. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde sadece Android cihazlarda kullanıma sunulacak.

Ekrana Uzun Basarak Videoyu 2x Hızlandırabilirsiniz

YouTube kullanıcıların farklı oynatma hızlarını kullanmayı sevdiğini biliyor. Bundan dolayı yeni gelen özellikle, video açıkken ekranın herhangi bir yerine basılı tutarak 2x hızında ileri ve ya geri sarabileceksiniz.

Sabit Ses Seviyesi Modu Getirildi

Mobil cihazlarda daha iyi ses kontrolü sağlamayı amaçlayan YouTube bu güncelleme ile daha iyi bir izleme ve dinleme deneyimi için sabit ses seviyesi modunu getiriyor. Bu şekilde rahatsız edici sesler minimuma indirilecek.

Kolay Arama Ekranı

Videolardaki en iyi anları bulmanızı sağlayacak bu özellikle geriye ve ya ileriye sararken küçük ön izleme ekranı ile aradığınızı kolay bir şekilde bulabileceksiniz.

Kilit Ekranı Özelliği

Video izlerken yanlışlıkla yapılan bir dokunuşla keyfinizin bozulmasını istemiyorsanız bu güncellemede ekranınızı kilitleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Tablet ve mobil cihazlarda yeni kilit ekranı özelliği kullanıma sunuluyor.

Tüm İçerikleriniz Artık Tek Bir Yerde

Tüm içeriklerinizi sezgisel olarak tek bir yerde buluşturan bu özellikle, Kütüphane sekmesi ve hesap sayfası, daha önce izlediğiniz videoları, oynatma listelerinizi ve indirmelerinizi tek bir yerde bulabileceksiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu