Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy J7 Prime kullanıcıları gözünüz aydın

Ayarlardır yolunu gözlediğimiz Galaxy J7 Prime Android Oreo güncellemesi Türkiye’de dağıtıma sunuldu. Samsung’un en çok ilgi gören telefonlarından biri olan Galaxy J7 Prime böylece ikinci büyük güncellemesini almış oldu.

Galaxy J7 Prime
Galaxy J7 Prime

Android 6.0 sürümüyle çıkış yapan telefon geçen yıl Android 7.0, bu yıl ise Android 8.0 sürümüne yükseltildi. Güncelleme ülkemizde henüz başlarken, dağıtım işlemi OTA üzerinden gerçekleşiyor. Dilerseniz Galaxy J7 Prime telefonunuzda Ayarlar menüsünden güncellemeyi elle kontrol edip indirebilirsiniz.

Galaxy J7 Prime Android Oreo neler getiriyor?

Yeni Experience arayüzü, klavye geliştirmeleri (Klavye üzerinden artık GIF aramaları gerçekleştirilebilecek), ana ekran uygulamalarında daha gelişmiş 3D Touch kısayol özelliği, gelişmiş bildirim yönetimi, Resim içinde resim modu, galeride albüm gizleme, klasörler için renk paleti, Ayarlar menüsünde bazı düzenlemeler, çift messenger kullanımı, daha gelişmiş bir Bluetooth bağlantısı, otomatik doldurma özelliği ve son güvenlik düzeltmeleri güncelleme kapsamında yer alan önemli gelişmeler.

 

Xiaomi Mi Mix 3 sadece bir dakika dayanabildi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu